2022 május 19 csütörtök
KezdőlapEmberekEz a 12 vicces illusztráció bemutatja, a csajok hétköznapi problémáit.

Ez a 12 vicces illusztráció bemutatja, a csajok hétköznapi problémáit.

-

Igaz a mondás, miszerint a nők problémáját, csak nembeli társaik érthetik meg igazán. Ők tudják milyen érzés, mikor elszakad a kedvenc harisnyájuk, vagy mikor nem sikerül 25. alkalommal sem a tusvonal, vagy mikor 10 méter után fáj a lábuk magassarkúban és így tovább. Ezek kívül persze számtalan problémával szembesülnek, amit meg sem próbálnak a férfi nemnek elmagyarázni, hiszen úgy sem értenék meg. A mai cikkünkben viszont olyan illusztrációkat hoztunk el, melyeket Christina Chrostin illusztrátor készített, aki megpróbálta megrajzolni a nők hétköznapi problémáit. Mindezt olyan tökéletességgel kivitelezte, hogy valószínű bármelyik pasi megértené, mi is látható a képeken.

1, Valahogy zenével sokkal jobb és élvezetesebb a készülődés, mint anélkül. Igaz hosszadalmasabb is, hiszen képesek táncra perdülni közben.

2, Vannak napok, amikor szinte semmihez sincs ereje az embernek csak a fekvéshez. Ám vannak bizonyos szükségletek, amiket akkor is el kell végezni, mikor nagyon nincs hozzá kedve.

3, Bizony a magassarkú viselés sokkal fájdalmasabb dolog, mint azt bármelyik férfi gondolná. Ezekhez a csinos cipőkhöz bivaly lábbal kell rendelkezni, különben az első 10 percben elvérzik az ember.

4, Amikor a lányok meglátnak egy pici pattanást az arcukon, nem bírják ki, hogy ne nyomják ki azonnal. Az már nem számít, hogy a helyén egy orbitálisan nagy vörös folt marad, ami csúnyább, mint maga a pattanás.

5, Minden lány azt kívánja, hogy bárcsak olyan egyszerűen menne a napozás, hogy kimennek a napra, majd 5 perc múlva karibi barna bőrrel térnek vissza hálókörletükbe.

6, Valószínű ebbe minden lány belesétált már. Valahogy képtelenség felvenni úgy egy ilyen farmert, hogy ne lépjenek bele a kivágott részekbe. Előfordul, hogy sokkal nagyobb hézagot csinálnak rá, mint amekkora valójában volt.

7, A nők nagy része sokkal menőbbnek gondolja magát akkor, mikor napszemüveg van az arcukon. Valószínű a sok akciófilm lehet az oka, ahol valóban menőnek néznek ki azok az illetők, akiken van.

8, Az embereknek van egy olyan természetes reakciója, melynek következtében elkezdik a testük valamely részét mozgatni, mikor meghallják kedvenc számukat. A nők általában a hátsójukat rázzák.

9, A nők nagyon kínosan élik meg a merevedő bimbók érzését, mert azt gondolják, hogy sokkal, de sokkal jobban látszik, mint amilyen valójában. Bár, ez a probléma melltartóban nem látszik, szóval ideje elővenni ezeket a ruhadarabokat.

10, Nincs is jobb annál, mint mikor a fodrász megmossa a hajukat. Nem elég, hogy tisztává varázsolja és kellemes meleg (tűzforró) vízzel öblíti le hajkoronájukat, hanem még fejmasszázst is ad, ami a legnyugtatóbb érzés abban a pillanatban.

11, Amikor az emberek átlendülnek a holtponton, onnantól fogva megint újult erővel tudnak dolgokat csinálni. Például lazán fent tudnak maradni egész éjszaka, ám ezzel az a baj, hogy napközben semmi energiájuk nem lesz.

12, Pontosan emiatt nem fürdenek együtt a nők és a férfiak, ugyanis a nők hajlamosak túlzásba vinni a meleg víz hőfokát. Ha a férfiak egy ilyen vízbe ülnének bele, akkor valószínű szénné égnének.

Hölgyeim ismerősek nektek ezek a szituációk?

Ezek is érdekelhetnek