2022 május 29 vasárnap
KezdőlapEmberekEz a 13 kép bemutatja, hogy élnek a nők, 30 éves kor...

Ez a 13 kép bemutatja, hogy élnek a nők, 30 éves kor után.

-

Szinte nincs olyan ember a világon, aki ne találkozott volna már “Bibicantdraw” rajzaival, aki egyébként egy nagyon tehetséges illusztrátor lány. A fiatal grafikus elképesztő humorral ruházza fel a kézzel rajzol képeit, mellyel több alapvető problémára is megpróbálja felhívni a figyelmet. Jelen cikkünkben azokat az alkotásait hoztuk el, amivel bemutatja, hogy hogyan is élnek harminc éves koruk után a nők és, hogy milyen problémákkal szembesülnek. Bibi természetesen a saját élettapasztalatait veszi alapul így elképzelhető, hogy több közös pont van bennetek, mint gondolnád. Lássuk hát vicces alkotásait, amik tuti biztos, hogy mosolyt csalnak az arcodra.

1, Amikor a nőknek a rezsire, kajára, kocsira… stb. elmegy a fizetése és nem marad már nekik arra, hogy új ruhákat vegyenek maguknak, akkor nagyon tudnak örülni annak, ha születésnapra, névnapra, karácsonyra ruhát kapnak ajándékba. Bezzeg régen a hátuk közepére sem kívánták a pólókat, pulcsikat, nadrágokat.

2, A felgyorsult világnak hála a mostani fiatalok sokkal idősebbeknek tűnnek, mint mi voltunk annak idején, bár a fiatalabb testvéreinket, mindig úgy fogjuk látni, mint a kisbabákat.

3, Nagyon sok nő szeretne hason aludni, ám ez nem mindenki teheti meg. Fiatalon még meg tudták tenni, hiszen akkor még nem nőttek meg akkorára az idomaik, hogy útban legyen nekik.

4, Amikor édesanyád nem engedte meg, hogy legyen kutyád, ezért folyamatosan az aktuális párjaid kutyáin élted ki a vágyaidat, ám a szakítás után ők sokkal jobban hiányoztak, mint maguk az illetők.

5, Előfordul, hogy a fiatal nők egy idő után úgy kezdik magukat érezni, mintha idős nénik lennének. A legidegesítőbb, mikor ezt hangosan ki is mondják a barátaik, családjuk előtt.

6, A nők teste az idő előrehaladtával változik, amivel nem minden esetben tudnak azonosulni. Ilyenkor lankad a kedvük és egy re jobban elhanyagolják magukat.

7, A nőket nagyon tudja irritálni, mikor a párjuk sokkal előbb el tud aludni, mint ők úgy, hogy lefekvés előtt három kávét is megittak.

8, Nincs is idegesítőbb, mikor a főnököd ünnepnapon behív dolgozni és ilyenkor csak egymagad vagy az irodában, amitől úgy érzed magad, mintha egy horrorfilmbe csöppentél volna.

9, Régen a nők mindig mindent megterveztek, ám miután átlépték a bűvös 30-at már gyakorlatilag minden kicsúszik az irányításuk alól.

10, Szerintem mind így vagyunk ezzel a helyzettel. Mindig a legidétlenebb verzió a legtökéletesebb.

11, A férfiakat a hasuknál fogva lehet a legjobban megfogni, így ha étellel kedveskedsz nekik, akkor bizony kenyérre lehet őket kenni.

12, Amikor csak a háziállatod van tisztában a legnagyobb titkaiddal, amit még a családodnak sem mondanál el.

13, Egyes nők 30 éves kor felett már nem igazán foglalkoznak azzal, hogy egy randira kicsípjék magukat és azzal vegyék le a férfiakat a lábukról. Nekik már az számít, hogy a személyiségükkel kápráztassák el őket.

Ismerős?

Ezek is érdekelhetnek