2022 május 20 péntek
KezdőlapÉrdekességekEz a 13 őszinte képregény tökéletesen bemutatja, milyen hatalmas fordulatot vesz az...

Ez a 13 őszinte képregény tökéletesen bemutatja, milyen hatalmas fordulatot vesz az élet a gyerekek megszületése után

-

Minden ember életébe eljön az a perc, amikor a feje tetejére áll a világ. Ez a pillanat pedig nem más mint a gyermekáldás. Amikor egy párnak még nem születik gyermeke, mindent teljesen máshogy csinálnak, például nem kerítenek akkora jelentőséget egy két hetes nyaralásnak, illetve óvják és féltik autójuk kárpitját még egy kis víztől is. Amint viszont világra jön az első kisgyerek, minden 180 fokos fordulatot vesz. Azon kapod magad édesapaként, hogy használt autó helyett, használt babakocsit nézegetsz valamint sokkal rosszabbul viseled, ha valamilyen kemény és szúrós tárgyra rálépsz.

Ma úgy döntöttünk összegyűjtünk nektek néhány képet, amik tökéletes bemutatják, mire kell számítani, ha megérkezik az első lurkó a családba.

Régen az emberek még a múzeumban kiállított képeket sem tartották szépnek, amiért egyébként egyesek milliós összegeket adtak volna ki, viszont amint szülőkké válnak, gyermekeik ügyetlen rajzaikért teljesen odáig lesznek.

Míg régen azon gondolkoztak, hogy milyen kategóriájú és állapotú autót vásároljanak maguknak, addig manapság már azt tartják szem előtt, hogy a születendő babának milyen babakocsit válasszanak.

Míg régen egyes párok két hátizsákkal mentek nyaralni, addig gyerekkel az oldalukon, szinte semmi sem elegendő az útra. A szülők sosem lehetnek elég felkészültek.

Régen a nők tudtak időt fordítani magukra, megtalálták magukban a békét és a harmóniát. Nos ez egy gyerek mellett teljességgel lehetetlen. Elfelejthetik az “én időt” mert minden figyelmedet a kicsi fogja kisajátítani.

Annak idején semmi sem volt lehetetlen a fájdalomküszöb is az egeket verte, manapság meg, ha rálépsz a gyermeked játékaira egyből bekönnyeznek a szemeid a fájdalomtól és legszívesebben egy hatalmasat ordítanál, hogy kiengedd a fájdalmat.

A szórakoztató programok is teljesen átalakulnak, míg régen a kedveseddel töltöttél hosszú meghitt perceket, most a gyereknevelésben élheted ki magad.

Míg régen egy hatalmas csokor virággal is nehezen vett le a párod a lábadról, úgy ma egyetlen szál virággal képes a gyermeked elvarázsolni. Ebből is látszik, hogy mennyit változik az ember, ha gyermeke születik.

Az édesanyák szélmalom harcot vívnak a rendrakással. Mire elpakolnak egy helyiséget, tuti biztos, hogy addigra egy másikban óriási káosz fog uralkodni, amit nem más követ el, mint egy angyali arccal rendelkező kisgyerek.

Míg annak idején a párok szerelmesen és meghitten búcsúztak el egymástól, ma már harcot kell vívni azért, hogy a férj munkába mehessen. A gyerekek annyira ragaszkodnak apjukhoz, hogy képtelenek megválni tőle néhány órára.

Minden ember változik és ezzel párhuzamosan a nézőpontjuk is. Régen, ha egy édesanya felemelte a hangját gyermekével szemben a kicsit sajnálták, ám manapság már a szülőkkel éreznek együtt az emberek, hiszen egyre nehezebb a lurkókkal bánni.

Régen a párod óvta és féltette autója belső tisztaságát, ezért még neked sem engedte meg, hogy egy korty vízzel csillapítsd a szomjad. Amint megszülettek a gyerekek, akár jégkrémet is ehettek benne, mert már annyira megenyhült a családfő.

Amíg nem voltak gyerekek, addig képes voltál a nappaliban csendben és békében dolgozni, de amint világra jöttek a csemeték azonnal megváltozott minden. Konkrétan még a WC-n sem hagynak nyugodtan téged.

Sok szülő abban a hitben van, hogy kisgyermeke felfogja, mit és miért tesz érte. De az igazság az, hogy a kicsiknek pont nem ez jár a fejükben, hanem valami egészen más.

 

Ezek is érdekelhetnek