2022 szeptember 28 szerda
KezdőlapEmberekEz a 14 fotó bemutatja, miként alakul át az élet gyerekvállalás után

Ez a 14 fotó bemutatja, miként alakul át az élet gyerekvállalás után

-

Minden egyes nő arról álmodik, hogy egy nap eljő a szőke herceg fehér lovon, elviszi a királyságba összeházasodnak majd családot alapítanak. Ez nagyon szép és jó mindaddig míg az ember bele nem csöppen. Természetesen a gyermekáldástól szebb nincs a Földön viszont vannak rossz időszakai is, mikor a szülők kialvatlanok, türelmetlenek, frusztráltak, a gyerekek nem hallgatnak rájuk és még sorolhatnánk. Annak ellenére, hogy a közösségi oldalak 100%-ban tökéletesnek írják le a gyereknevelést, ez azért nem minden esetben van úgy. Az időbeosztás 180 fokos fordulatot vesz, az alvással töltött idő lecsökken ahogy a fürdésre szánt is, a takarítás olyan lesz, mint egy szélmalom harc a párunkkal való időtöltésről meg ne is beszéljünk. Tény, hogy fenekestül felfordul az élet egy gyermekkel, ám minden fáradozást megér. Mostani cikkünkben 14 kép segítségével mutatjuk be, hogyan alakul át az élet.

1, Mielőtt egy nőből édesanya lesz, mindig a gyermeket sajnálják, ha az édesanyja rászól. Viszont, mikor megszületik a saját gyerekük, akkor már tökéletesen átérzik, hogy az édesanya évekkel ezelőtt miért is szólt rá a csemetéjére.

2, A nőkben teljes mértékben átértékelődik művészet ugyanis, már nem Picasso, Van Gogh és Leonardo da Vinci művei fognak neki tetszeni, hanem saját csemetéjük kézzel készített cirka-firkás rajza.

3, A férfiak régen körültekintően nézték át a kocsikat és hosszas tanakodás, elemzés után választották ki a számukra legmegfelelőbbet. Nos ez a gyerek születése után sem változik, csak annyiban, hogy nem maguknak nézik a járgányokat, hanem a gyerekeiknek.

4, Míg a nők a szülés előtt el tudtak tölteni egyedül néhány szabad órát, addig szülés után ezt már nem tudják megtenni, mert a gyermek mindenhol ott lesz, ahol ők. Ha jógázni akarnak, akkor gyermek nélkül nem fognak tudni.

5, Mielőtt egy párnak megszületne a gyereke mindent spontán csinálnak és mit sem foglalkoznak a pénzzel. Egyetlen hátizsákkal is nyakukba veszik a világot, ám a pici születése után ez már nem annyira könnyű, hiszen minden kell neki a legkisebb plüsstől a legnagyobbig.

6, A nők régen teljesen el voltak ájulva, ha párjuk egy hatalmas csokorral állított be a randira, ám a gyerek születése után már akkor könnybe lábad a szemük, ha csemetéjük egyetlen szál kókadó virágocskát nyújt nekik.

7, A gyerekek világra jövetele előtt sokkal könnyebb volt reggel munkába menni, a születésük után ez egy fokkal nehezebb, hiszen ők alig akarják elengedni szüleiket a munkahelyre, mert ha tehetnék mindig velük lennének.

8, Ha eddig azt gondoltad, hogy az izzó parázson járkálás a legfájdalmasabb a talpad számára, akkor bizony még nincs gyermeked. Nincs is fájdalmasabb, mint mikor a gyerek szanaszét hagyott LEGOira rálépsz az éjszaka közepén, mikor mindenki alszik.

9, A férfiak nagyon hepciásak a kocsiban való evésre és ivásra, és a kapcsolat elején még nem is engedik a barátnőjüknek, hogy ilyet csináljanak benne. De a gyerek születése után teljesen átértékelődnek és minden meg van engedve.

10, Egyetlen nyugodt perce nem lesz az újdonsült édesanyáknak és édesapáknak, mert a gyerekek mindig velük akarnak lenni. Még a WC-n sem lesz nyugtuk! Régen bezzeg éjszakákon át fent tudtak lenni és nyugodtan tudtak dolgozni.

11, Sajnos egy gyerek mellett nem lehet rendet tartani, mert ha ki is takarítod a házat, elpakolsz mindent akkor is 5 percen belül minden olyan lesz, mint két órával azelőtt volt.

12, A közösen eltöltött percek teljes mértékben megváltoznak, mert míg régen egymásra tudtatok összpontosítani, addig a gyerek születése után csak a picire fogtok figyelni.

13, Az édesanyák a szülés után már nem élvezhetik úgy a pihenést és az alvást, mint régen, mert minden idejüket a gyerek köti le. Csak akkor sziesztázhatnak kicsit, ha már mindenki elment aludni. A relaxálás pedig egy jó forró fürdőből áll.

14, Annak ellenére, hogy tényleg fenekestül felfordul az élet és a pihenéssel töltött órák lecsökkennek, minden egyes perce megéri, mert a mosolyuk, a kacajuk, a szuszogásuk és a gyönyörű tekintetük minden pénzt megér.

Nektek van gyermeketek?

Ezek is érdekelhetnek