2022 május 22 vasárnap
KezdőlapEmberekEz a 14 illusztráció bemutatja, milyen problémákkal kell megküzdenie minden nőnek.

Ez a 14 illusztráció bemutatja, milyen problémákkal kell megküzdenie minden nőnek.

-

Alicia Herber egy nagyon tehetséges művész, aki leginkább képregények formájában mutatja meg a világnak, hogy mire képes. Ezek a rajzok tele vannak vicces és általános helyzetekkel, amikkel minden egyes nő találkozik élete során. Ám, míg mások a szőnyeg alá söprik a dolgokat, Alicia lerajzolja a megtörtént szituációkat még akkor is, ha azok kissé kínosak. Sokan szeretik munkásságát, mert párhuzamot vélnek felfedezni rajzai és saját életük között, pontosan emiatt követi őt több, mint 15 ezer ember. Ma úgy döntöttünk, hogy elhozzuk néhány képregényét, hogy ti is lássátok mennyire zseniális művész.

1, Minden nő belesétált már abba a helyzetbe, mikor rátört az éhség, de fogalma sem volt arról, mit enne meg szívesen, vagy mit főzne. Ilyenkor az agy győz és a rendelés a legegyszerűbb, leggyorsabb megoldás.

2, A macskák néha nagyon aljasak tudnak lenni, főleg akkor, mikor elhitetik veled, hogy szükségük van egy kis simogatásra, de ahogy feléjük nyúlsz vagy elszaladnak vagy nem engedik, hogy hozzáérj.

3, Ebbe a helyzetbe legalább egyszer mindenki belesétált élete során. Unaloműzés gyanánt csinálják ezt a legtöbben, de eszük ágában sincs órákat beszélni azzal, akinek a számát tárcsázták.

4, Ha a kiszemelted, párod nem szereti a macskákat, jobb, ha a kapcsolatba nem is bonyolódsz bele jobban, mert elképzelhető, hogy eléri, hogy elajándékozd a cicáidat. A macskák pedig tökéletesen tudják, ki az, aki nem szereti őket.

5, Mindenki számára sokkal egyszerűbb és kézenfekvőbb lenne, ha a lányok élete csak ennyiből állna, de persze ez csak szép álom marad, mert a valóságban teljesen máshogy néz ki.

6, Amikor a barátaid életében sorra történnek az izgalmas dolgok, te meg még mindig szingli vagy és csak annyival büszkélkedhetsz, hogy a macskáddal osztod meg a lakásod.

7, A Valentin-napot nemcsak azok ünnepelhetik meg, akik párkapcsolatban élnek, hanem azok is, akik szinglik. Egyszerűen csak tudni kell, hogy mit csinálnál szívesen azon a napon.

8, Nehéz az élet egy olyan férfi mellett, aki annyira rendmániás, hogy még egy pohár vizet sem tűr meg a konyhapulton, amit vélhetően fél óra múlva újfent használni fogsz. Ezért így néz ki egy pohár víz élete a valóságban:

9, Amikor az embernek még nincs gyereke, akkor a háziállatain éli ki ezt a vágyát. Így mikor meglátnak a kezedben pólyát egyből azt gondolják, hogy kisbabád született, pedig a valóságban:

10, Van az a mondás, hogy aki szereti a virágokat rossz ember nem lehet. Nos a férfiak nem értik, hogy a nőknek mi szüksége van ennyi virágra, ám a nők tökéletesen tisztában vannak vele, hogy ez is a boldogságuk részét képezik.

11, A macskatulajdonosoknak meg kell tanulniuk, hogy mely módszerrel lehet legjobban simogatni kis kedvencüket. Ez nemcsak számukra, de a cica számára is kielégítő lesz.

12, Sokan egyből kidobják az élelmiszerek csomagolását, amik egyébként hasznos információkat tartalmaznak az elkészítésével kapcsolatban, de amint akadályba ütköztek egyből kiveszik azt a kukából.

13, Sok pasi teljesen félre tudja érteni a lányok nonverbális jeleit, van amikor azt hiszik kezdeményeznek, ám rövid időn belül kiderül, hogy valami egészen más volt a céljuk.

14, Sajnálatos módon sok lány beleesik abba a hibába, hogy azt hiszik a reklámokban vagy más lányokon látott ruhadarabok nekik is jól állnak, de ez a valóságban cseppet sem így van.

Ismerősek nektek ezek a helyzetek?

Ezek is érdekelhetnek