2022 május 20 péntek
KezdőlapEmberekEz a 15 kép őszintén bemutatja, milyen amikor a nők egyedül vannak...

Ez a 15 kép őszintén bemutatja, milyen amikor a nők egyedül vannak otthon

-

Valamilyen oknál fogva a legtöbb ember a szomorúsággal párosítja össze, az egyedül élést. Nos, mindenképpen tisztáznunk kell, hogy attól, mert valaki egyedül él, pár és szülők nélkül még nem feltétlenül lesz magányos és szomorú. Mindennek megvan az előnye és hátránya is. Nyilván akadnak olyan hölgyek, akik nem viselik el, ha meg van mondva nekik mit kell csinálniuk, mert szeretnek a maguk urai lenni. Annak érdekében, hogy mindenkinek bemutassuk semmi rossz nincs az egyedül élésben elhoztunk pár illusztrációt, amit Idalia Candelas tehetséges illusztrátor készített. Rajzai már bejárták az egész világot és hatalmas népszerűségnek örvendtek. Instagramon már majdnem 40.000 ember követi a történeteit, és persze ez a szám minden nappal egyre több és több lesz. A művésznő számos olyan helyzetet lerajzolt már, amiben megmutatja mit is csinálnak valójában a nők egyedül a négy fal között.

1, Vannak napok, mikor a nők képesek egész nap ágyban maradni és teát szürcsölni valamint a kedvenc könyvüket olvasni. Ilyenkor a leglazább ruhákat veszik fel, hogy semmi se rontsa el a ezt az idilli napot.

2, A nőkben van egy természetes hiúság, aminek köszönhetően képesek egész álló nap nézni magukat a tükörben. Felmérik, hogy milyen haj, smink, ruha áll nekik jól, és természetesen azt is megfigyelik lett-e valahol ráncuk.

3, A férfiakhoz hasonlóan ők is néha belebámulnak az üres hűtőbe és becsukás után újra kinyitják, abban a reményben, hogy hátha hirtelen valami finom falat odateleportál. Ezt a tevékenységet szintén a pasikhoz hasonlóan pólóban és alsóneműben végzik.

4, Képesek ürítés közben elgondolkodni az élet dolgain, ábrándoznak egy fess fiatalemberről, vagy épp zseniális ötlet jut eszükbe, ami azonnal elfelejtenek, amint kiteszik a lábukat a WC-ből.

5, Néha felveszik a melankolikus stílust és csendben bámulnak ki az ablakon úgy, hogy közben egy széken pihennek és a lábaikat felteszik a párkányra. Ez számukra talán a legpihentetőbb tevékenység, amit megértünk, hiszen a mai rohanó világban jó érzés egy kicsit a semmittevés.

6, Vannak napok, amikor úgy tesznek, mintha lenne párjuk és ő hozott volna nekik reggelit. Ilyenkor kis tálcára vajas pirítóst és kávét, valamint egy kis váza virágot tesznek, miközben olvassák kedvenc könyvüket.

 

7, Amikor túl sok időt töltenek egyedül otthon és állandó jelleggel a mackó nadrágjukban valamint egy foltos pólóban vannak, szeretnek vonzón és nőiesen felöltözni majd néhány órán át abban a ruhában flangálni a négy fal között.

8, Imádnak fehérneműben lustálkodni az ágyban, amikor tudják, hogy nem kell az adott napon semmit sem csinálni. Számukra ez felér egy nyaralással, amit semmi sem ronthat el.

9, A leglehetetlenebb pózokban tudnak olvasni, amit ha egy külső szemlélő meglátna bizony nagyokat pislogna. Például fejjel lefelé, lábakat a falra téve… stb. pózban is “kényelmesen” lapozgatják könyvüket.

10, Még akkor is ráérősen ábrándoznak a reggelijük fölött, mikor épp munkába kellene sietniük. Miután észlelik, hogy hamarosan el fognak késni, akkor már teljesen megváltozik a hangulatuk.

11, Képesek pár percre lehunyni a szemüket, ám ilyenkor nem épp a legkényelmesebb pózt választják. Akkor veszik észre, hogy elaludtak, amikor lábuk vagy kezük hirtelen elernyed és megrándul.

12, Amikor sokat vannak egyedül többnyire egy pólóban, pulcsiban illetve egy rövidnadrágban avagy fehérneműben közlekednek a lakásban. Valahogy ez a szokásuk megegyezik a férfiakéval.

13, Minden nőnek megszámlálhatatlan mennyiségű cipője van, pontosan emiatt nem tudja eldönteni, hogy az adott ruhájához melyiket vegye fel. Ez tartozik talán a legnehezebb döntéseik közé.

14, Vannak napok, mikor ki sem lehet őket robbantani a kanapéról és a TV elől. Néha tartanak egy minimaratont és a kedvenc sorozatukból néznek pár epizódot, ami feldobja a hangulatukat.

15, Egy fárasztó és stresszes nap után nincs is jobb, mint lerúgni a lábukról a magassarkú cipőket, hogy élvezhessék a mezítláb való közlekedés örömeit.

Na csajok? Magatokra ismertek?

Ezek is érdekelhetnek