2022 október 2 vasárnap
KezdőlapEmberekEz a 16 kép őszintén bemutatja, a nők hétköznapi oldalát.

Ez a 16 kép őszintén bemutatja, a nők hétköznapi oldalát.

-

Meg Quinn egy nagyon ügyes, tehetséges illusztrátor, akinek már nagyon sok rajzával és művével találkozhattunk már az interneten. Meg, nagyon vicces oldalról próbálja megközelíteni az élet minden egyes területét, szingliséget, párkapcsolatot, nők-férfiak viszonyát és a házi kedvencekkel való együttélést. A művész olyan zseniális módon rejti el ezekben a képekben a humort, hogy öröm nézni, de mindeközben párhuzamot vélünk felfedezni megalkotott képei és saját életünk között. A mai napon úgy döntöttünk, hogy elhozzuk pár művét s bemutatjuk nektek, hogy milyenek is a nők egy teljesen hétköznapi oldalról.

1, Nehéz együtt élni egy olyan nővel, akinek folyamatosan hullik a haja, de még nehezebb, ha az illető le is tagadja.

2, Bizony sajnos nem mindenki ért oda bizonyos okokból kifolyólag a Bosszúállók: Végjáték című film vetítésére, de a spoilerek azóta is kísértik az embereket.

3, Minden épeszű gazdi tudja, hogy a “séta” szót nem szabad egyben, főleg nem hangosan kimondani, ha csak nem akarja, hogy házi kedvence letámadja.

4, Nincs is annál jobb, mint mikor közös hobbitok van a pároddal. Néha persze ez átcsap valami eszméletlen őrült dologba, főleg akkor ha ugyanúgy utáljátok a befejező részt és még utána kommentelitek is a történteket.

5, Egy jó társ, férj tökéletesen tudja, hogy mikor kell békén hagyni és kedvesen, türelmesen beszélni a párjával. Ilyen alkalom például, ha nagyon kemény volt a nap a munkahelyen.

6, Amikor a gyerekek felnőnek és kirepülnek a fészekből, akkor teljesen megváltozik a szülőkkel való kapcsolata. Még az is előfordulhat, hogy velük italozik, ami azért para, mert szerintem senki sem gondolta volna, hogy a szüleivel fog becsiccsentetni.

7, Amikor egy nő akar valamit, akkor semmi sem szabhat neki határt, még egy súlyosan kemény allergia sem, ami alapjáraton megkeseríti az életét.

8, Nagyon sok nő van, aki egyszerűen képtelen elfogadni, ha valamiben nem jó vagy épp veszít. Ilyenkor általában felmegy bennük a pumpa és addig próbálkoznak, míg meg nem elégelik és utána soha többet nem csinálják azt a dolgot.

9, Nincs is annál fájdalmasabb dolog a világon, mint mikor várod, sőt kéred, hogy a házi kedvenced bújjon oda hozzád, erre hátat fordít neked.

10, A hölgyeknek már elegendő a boldogsághoz az is, ha a szeretteik otthon vannak és együtt csinálják a semmit.

11, Szó szerint egy idegen is simán kiszúrja, hogy a nőkkel fölösleges vitába szállni, úgysem nyerheti meg a szócsatát egy férfi, mert a nőknek még akkor is igaza van, ha nincs igaza.

12, Amikor kezdetben jó ötlet a háziállattal együtt aludni, de hamar kiderül, hogy oltári butaság volt ezt feltételezni, mert ti tuti biztos, hogy nem alszotok.

13, Mindenkinek van egy elképzelése arról, mit akar csinálni nyáron és azt, hogy akarja kivitelezni. Nos, ez felesleges időpazarlás, ugyanis majd a nyár és a napsütés dönti el, hogy mit és hogyan csinálj.

14, Annak ellenére, hogy nagyon romantikus a közös fürdőzés, nem túl kellemes időtöltés. Ha még a kád vagy a zuhanykabin is kicsi hozzá, akkor meg pláne idegesítő az egész procedúra, mert valakinek tuti kényelmetlen az egész.

15, Mekkora illúzióromboló, mikor látod, hogy a Hold gyönyörűen világít és úgy gondolod ezt mindenkinek látnia kellene, de a telefonod kamerája ezt totál nem úgy gondolja, és sokkal messzebbnek mutatja, mint amilyen messze te magad látod.

16, Lazán el lehet terelni a nők figyelmét azzal, ha házi kedvencük úgy alszik, mint egy gyerek. Ilyenkor könnybe lábad a szemük és azt gondolják, hogy ez a kis ártatlan teremtés a legédesebb az egész világon.

Hölgyeim ismerősek nektek ezek a helyzetek?

Ezek is érdekelhetnek