2022 május 17 kedd
KezdőlapEmberekEz a 18 kép bebizonyítja, hogy az örök szerelem létezik.

Ez a 18 kép bebizonyítja, hogy az örök szerelem létezik.

-

A mai párkapcsolatok már nagyon különböznek attól, amiben például a nagyszüleink vagy azok szüli éltek. Már ne ugyanazok a dolgok fontosak, mint hajdanán. Az emberek is teljesen megváltoztak más dolgokat tartanak fontosnak, például a kocsit, pénzt, házat, szép testalkatot, gyönyörű/helyes arcot… stb. A szerelem azonban nem ebből áll, hanem az őszinte, tiszta és önzetlen érzelmekből, amikor a másik boldogsága sokkal fontosabb lesz, mint a tied. A mai világban a fiatalok úgy cserélgetik a partnereiket, mint más az alsóneműjét, amivel igazság szerint egyáltalán nem tapasztalhatják meg milyen is valójában a szerelem. Régen gyakrabban éltek távkapcsolatban az emberek, mint most, és sokkal jobban kitartottak egymás mellett, mint gondolnánk. Mai cikkünkben olyan fotókat gyűjtöttünk össze, amik bebizonyítják, hogy az örök szerelem valóban létezik, csak meg kell találni azt a személyt, aki érdemes rá, hogy szeressük.

“A fekete-fehér kép az esküvőnk előtt néhány hónappal készült, a színes pedig 40 évvel azután.”

“Ők itt az én drága szüleim, akik már 60 éve boldogítják egymást.”

“A szüleim azzal lepték meg magukat a 40. házassági évfordulójuk alkalmából, hogy az 1975-ben készült esküvői fotójukat újra fotóztatták.”

“A legjobb barátom 3 évesen találkozott álmai asszonyával, akit évekkel később feleségül is vett.”

A “Woodstock: Music from the Original Soundtrack and More” albumán lévő pár, mind a mai napig egy párt alkotnak és boldogan élnek.

“A nagyszüleim 81 éve mondták kis egymásnak a boldogító igent és még mindig ugyanúgy szeretik egymást, mint régen.”

“A képen látható hölgy túlélte a holokausztot, mert a mellette lévő katona megmentette az életét. Ők 70 évig éltek boldog házasságban.”

“Ők a szüleim, akikről a bal oldali kép 1975-ben készült a jobb oldali, pedig 2016-ban. Mögöttük az a fa látható, amit a saját két kezükkel ültettek.”

“A nagyszüleim már 77 éve házasok, a mögöttük lévő festményeken pedig ők maguk szerepelnek, mikor még fiatalok voltak.”

Ez a pár azzal ünnepelte meg a 70. házassági évfordulójukat, hogy újra fotóztatták magukat az esküvői ruhájukban.

“Aubrey és Mike 11 nap különbséggel látták meg a napvilágot még 1989-ben. 2012-ben randevúzni kezdtek egymással, majd annyira egymásba szerettek, hogy 2015-ben össze is házasodtak.”

Ez a házaspár 69 évig élt együtt békében és boldogságban, majd kéz a kézben hunyták le szemüket.

“Hihetetlen, de a feleségem pontosan úgy néz ki, mint 20 évvel ezelőtt. Szerintem megtalálta a fiatalság forrását.”

“A bal oldali fotó az esküvőnk napján készült, a jobb oldali pedig 43 évvel azután, hogy kimondtuk az igent.”

“A feleségem és én egy hatodikos iskolai buliban és az esküvőnk napján.”

“2011. május 13-án ünnepelte volna meg Herbert és Zelmyra Fisher, hogy 87. éve mondták ki egymásnak a boldogító igent, ám Herbert sajnálatos módon februárban elhunyt. Az egész világon addig a napig ők voltak bejegyezve a legidősebb házaspárként.”

“A nagyszüleim szinte semmit sem változtak. Ugyanolyan humorosak maradtak, mint esküvőjük napján.”

“1995-ben gyűrűhordozóként és koszorúslányként álltunk a templomban, 20 évvel később pedig vőlegényként és menyasszonyként állhattunk egymás mellett.”

Ti mióta vagytok együtt a párotokkal?

Ezek is érdekelhetnek