2022 május 20 péntek
KezdőlapEmberekEz a 19 fotó egyértelműen bizonyítja, hogy a világ legcsodálatosabb teremtményei a...

Ez a 19 fotó egyértelműen bizonyítja, hogy a világ legcsodálatosabb teremtményei a nők

-

Régen rengeteg költő és író írt verset vagy regényt egy szeretett hölgynek. A nők a világ mozgatórugói, akikért a férfiak képesek harcba menni. Nem véletlenül mondják, hogy ők a legcsodálatosabbak, akiket isten valaha teremtett. Annak érdekében, hogy bebizonyítsuk ez tényleg így van, összegyűjtöttünk pár képet és állítást, amiből te magad is el fogod ismerni, hogy valóban zseniálisak. A rengeteg énjük teszi őket különlegessé.

A nők ezer arccal rendelkeznek, ha kell boldogok, szomorúak, bugyuták, mérgesek… stb. Ez az egyik természetfeletti képességük. Sose lehet tudni mikor melyikkel találkozol.

Űzik, hajtják a céljaikat és addig nem adják fel, míg el nem érik, amit akarnak.

Mindent előre begyakorolnak, hogy amikor eljön a nagy nap készen álljanak a legváratlanabb helyzetekre is.

A smink és a ruhák erejével egy csapásra felismerhetetlenné tudnak változni. Ezért jó velük vigyázni.

Univerzális emberek, akik egy időben szemrebbenés nélkül több dologra is oda tudnak figyelni.

Szuperül tudnak poénkodni és ironizálni. Ez valahogy bele van kódolva a DNS-ükbe.

Minden erőfeszítés nélkül meg tudják állítani az egész világ mozgását. Ez a második legkülönlegesebb képességük, amit nem lehet tanulni.

Akármennyire is legyenek nehéz helyzetbe ők ha törik, ha szakad, de véghez viszik. Még akkor is, ha ehhez néhány sérülést el kell viselni.

Mindegy hova mennek legyen az a leghitványabb városrész, akkor is képesek puccparádéba megjelenni.

Döbbenetes, de képesek téren és időn át utazni, amit ez a kép is bizonyít. (Anya és lánya, mikor 25 évesek voltak)

A leglehetetlenebb helyzetben is képesek kitalálni a megoldást. (Ez az asszony például egy marionett baba segítségével, eteti a park madarait.)

Ha nincs férfi a háznál, akkor sem keserednek el, mert minden helyzetre találnak megoldást.

Még a legszomorúbb és legkilátástalanabb helyzetekben is hatalmas erővel bírnak. (Ez az asszony megkérte lányát, hogy fesse be feltűnő színűre a haját, mielőtt a kemoterápiától teljesen kihullana.)

Az évek múlásával egyre szebbé válnak. (Egy férj, aki megtalálta felesége gyerekkori képét és azt mondta róla, hogy úgy nézett ki, mint egy nyugdíjas nagymama.)

Ha kell ők is úgy pihennek akárcsak a férfiak. (Ez a kép a munka ünnepén készült.)

Soha nem tudják feladni az álmaikat. Ez a legvonzóbb erényük. Bármi is történjen ők kitartóan küzdenek. (Ez a fiatal nő deréktól le van bénulva, mégis lefutotta a maratont egy speciális ruha segítségével.)

Képesek saját magukon és egymáson jóízűt nevetni. (A kisebbik hölgy 150 centi és a magasabbik szeretett volna vele csinálni egy közös fotót.)

A nők életkortól függetlenül melegszívű emberek, akik képesek mindenkin segíteni. (Például ez az idős hölgy afrikai kislányoknak varr ruhát, hogy legyen miben járniuk a hazájukban.)

A legerősebb képességük közé tartozik a szeretet. (Például ez a kicsi lány, egy lovagi torna után megpuszilta édesapja homlokát, majd mindenkit meggyógyított a tündér varázspálcája segítségével)

Ezek is érdekelhetnek