2022 május 20 péntek
KezdőlapEmberekEz a 2 barátnő bemutatták a nagyvilágnak, hogy állnak rajtuk különböző ruhák

Ez a 2 barátnő bemutatták a nagyvilágnak, hogy állnak rajtuk különböző ruhák

-

Sajnos nem minden ember akarja elfogadni, hogy nem lehet ugyanolyan szép, vékony/telt, szeplős arcú, vastag ajkú, magas/alacsony, nagy/kis idomú mint a másik illető. Ez azért van, mert az élet mind különbözőre teremtett bennünket, kivéve az ázsiai országban élőket, mert ott már elfogyott az erő és inkább ugyanolyanra formálta az embereket. Viszont ez így van rendjén. Az embereknek meg kellene tanulniuk elfogadni magukat úgy, ahogy vannak legyenek teltek, karcsúak, magasak, alacsonyak, sötét hajúak, világos hajúak és még sorolhatnánk. Akadnak sajnálatos módon olyan emberek a földön, többnyire nők, akik megpróbálnak pont a testalkatuktól eltérően öltözködni. Itt arra gondolunk, hogy a teltebb leányok inkább olyanokat hordanak, mint a vékonyak, a vékonyak pedig olyat mind a teltek. Ez elképzelhető, hogy nagyon furcsa mások számára, viszont ha ők jól érzik magukat azokban a ruhákban, akkor nincs miért beléjük kötni.

Cikkónk főszereplői, Denise Mercedes és Maria Castellanos egy nagyon különleges projektet indítottak. Be akarták bizonyítani, hogy igenis jól állhat két különböző testtípussal rendelkező nőnek ugyanaz a ruha. Ehhez nem kellett mást tenniük, mint ugyanabban a boltban ugyanazt a ruhát megvásárolni és fotót, illetve felvételt készíteni. Denise egy kreol bőrű, molettebb, kerekdedebb testalkatú nő, míg barátnője Maria egy hófehér bőrű, vékonyabb testalkatú. Ma az ő képeiket és felvételeiket mutatjuk be nektek. Szerintünk valóban jól állnak nekik a ruhák, nehéz eldönteni, hogy kin néz ki jobban.

1, Ha minket kérdeztek, úgy gondoljuk Denise-nek áll jobban ez a szett.

2, Ebben a felvételben több ruhadarabot is magukra kapnak, és szerintünk mindegyikben nagyon dögösek.

3, Annak ellenére, hogy mindkét lány teljesen más stílus mégis valahogy tök jól passzolnak rájuk a ruhák.

4, A lányok nemcsak fast fashion kategóriájú ruhákat próbáltak fel, hanem sportosakat is. Így esett a választás erre a szettre.

5, Persze vannak olyan felső, illetve alsók, amik mondjuk csak az egyiken állnak jobban, viszont ha az összképet nézzük nem lehet okunk panaszra.

6, Valószínű az az oka, hogy mindkettejüknek jól állnak ezek a ruhák, mert tudják, hogyan kell őket viselni.

7, S, ami még fontosabb magabiztosságot sugároznak, amitől még szebbek és még divatosabbak.

8, Ti mit gondoltok?

9, A dekoratívabb, különlegesebb rendezvényeken viselt ruhadarabokat is próbáltak. Szerintünk ebben mindketten elképesztően szépek.

10, Újabb gyöngyszem. Nos, ha minket kérdeztek, szerintünk itt Denise vitte el a prímet. Neki valahogy jobban áll. (Szerintünk!)

11, És, megérkeztünk a strandra, ahol egyberészes fürdőruhában élvezték a fotózást.

12, A csajok aztán tudják mitől döglik a légy.

13, A legjobb pedig, hogy mindig tudják hogyan kombináljanak bizonyos darabokat, ha nem egyberészes ruhákról van szó.

14, Ha már feljebb volt egy egyberészes fürdőruhás, akkor most jöjjön egy bikinis is.

15, Farmert, sportmelltartóval.

16, A szaggatott nadrágokkal vigyázni kell. Ezekről a darabokról úgy hírlik nem mindenkinek állnak jól. Szerintetek?

Ti mit gondoltok a lányok összeállításairól? Szerintetek is bátran viselhetnek ugyanolyan ruhadarabokat a vékony és a telt testalkatú csajok?

Ezek is érdekelhetnek