2022 május 19 csütörtök
KezdőlapEmberekEz a 20 illusztráció bemutatja, hogy milyen hamis világban élünk!

Ez a 20 illusztráció bemutatja, hogy milyen hamis világban élünk!

-

Pawel Kuczynski az egyik legjobb karikatúra művész a világon. Munkáiban olyan modern problémákat mutat be, mint a túlzott elektronikai eszköz használat, politikai és társadalmi problémák. Pawel festékkel valamint színes krétával alkotja remekműveit, ami körbejárta már az egész internetet. A művésznek sok rajongója van szerte a világon, és több mint 500.000 követője van közösségi oldalain.

Szemellenző.

Manapság már mindenki úgy éli az életét, hogy látókörét teljesen leszűkíti a közösségi médiára.

Haszon.

A gonosz embereknek van egy olyan képessége, hogy kihasználja a gyanútlan és naiv társaikat, hogy hasznot húzzanak belőle.

Friss hírek.

Sajnos a hírek sem tudnak jó információval kecsegtetni. Semmi mást nem hallunk a TV-ben, csak hogy, ezt az embert kirabolták, azt megverték… stb.

Családi vacsora.

Ma már nem azért imádkoznak, mert étel kerül az asztalra, hanem, hogy stabil internettel rendelkezzenek.

Naplemente.

Bizony a legtöbb egyénnek teljesen véget ér az élete, ha telefonja épp merülő fázisban van. Ilyenkor úgy érzik teljesen elvesztek.

Párbaj.

Ma már a legtöbb szócsata nem máshol történik, mint a Facebookon. Az embereknek háromszor akkora szája van a közösségi oldalon, mint a való életben.

Szavazás.

A kép egyértelműen magáért beszél, nincs mit vitatni rajta.

Idő.

Akárhogy is nézzük az idő nagyon gyorsan elszáll felettünk.

Hiúság.

A legtöbb ember egyetlen egy napot sem bír úgy ki, hogy ne csinálna magáról szelfit és azt ne tenné fel valamelyik közösségi oldalra.

Ellenőrzés (jog és igazságszolgáltatás)

Ezek is érdekelhetnek