Manapság már lassan bárhogyan módosíthatjuk a testünket. Csak elegendő pénz kell hozzá. Az interneten rengeteg olyan képet látni, ahol emberek mindenféle tetoválásokat és ékszereket pakoltak magukra. Továbbá vannak ugye a szépészeti beavatkozások, mint a mellnagyobbítás, ajakfeltöltés stb..

Hát nem mondhatnánk, hogy ezt az utat járta meg a kolumbiai Eric Yeiner Hincapie Ramirez. 22 éves és Kalaca Skull a beceneve. Nagyon drasztikusan átszabatta az arcát. Testén temérdek tetoválás, piercing, de a legdurvábbak az arcán vannak.

De a tetoválás még csak a kezdet volt… úgy döntött, hogy levágatja az orrát is, így jobban emlékeztet egy koponyára. Kígyószerű villás nyelvet is csináltatott magának. A fiú minden áron egy csontvázhoz szeretne hasonlítani és a barátai már aggódnak érte. Biztosak benne, hogy nem fog megállni itt.

Az utcán és az interneten senki sem közömbös vele szemben. Egyesek szerint lenyűgöző, míg mások félelmetesnek találják. Érzelmeket indít meg az emberben, az biztos. Ő azonban kiáll a döntései mellett. Szerinte a testmódosítások személyes döntésen alapulnak. Nem rosszabb mint egy kebel implantátum.

Követi az álmait. Rendes embernek tartják. Egyszerűen csak ilyen a stílusa. Egy koponya szeretne lenni. Belül viszont ugyanolyan, mint bárki más.

Így nézett ki a műtétek előtt… Egy átlagos fiú.

 

Mit gondoltok? Megérte? Írjátok meg kommentben a véleményeteket!

Hirdetés
MEGOSZTÁS
Előző bejegyzésEz a 15 kép bebizonyítja, hogy hasonlóbbak vagyunk mint gondolnánk!
Következő bejegyzés19 tanárnéni akinek az óráiról te sem hiányoznál egy napot sem!