2022 december 4 vasárnap
KezdőlapEmberekEz a 36 lány volt a legszebb, az idei Sziget fesztiválon.

Ez a 36 lány volt a legszebb, az idei Sziget fesztiválon.

-

Idén sem alakulhatott volna jobban a népszerű Sziget fesztivál, mind a szervezők, mind a fellépők, mind a közönség csodálatos volt! Bár még hivatalosan nincs vége a fesztiválnak, ugyanis 14-e lesz az utolsó nap, de már most elsöprő sikert aratott.

A Sziget fesztivál minden egyes évben egyre több és több ember csábít el, ám nem csak Magyarországról, hanem bizony külföldről is. A legszebb az egészben, hogy ilyenkor a világ apraja-nagyja elvegyül hírességek, hétköznapi emberek egyaránt és élvezik a fesztivállal járó szuper hangulatot. Idén is, mint ahogy minden évben hazai és külföldi előadók is megcsillogtathatták tudásukat. Az idei fellépők között volt a Halott Pénz, Punnany Massif, Ed Sheeran, Macklemore, Martin Garrix, Twenty One Pilots… stb.

Természetesen minden fesztivál lényege, a színes és merész outfit, amiben a lányok és a fiú egyaránt megjelennek. Vannak merészek és visszafogottak is, de hát ennek az a lényege, hogy minél feltűnőbb, harsányabb, és bevállalósabb legyen valaki. Ahogy az idei Soundon, úgy a Sziget fesztiválon is különlegesebbnél-különlegesebb hölgyeket láthattak eddig, akik hol egyedül, hol barátnőik gyűrűjében vették be a szigetet. Nyilán ennek tudatában most is úgy döntöttünk, hogy összegyűjtjük nektek a Sziget fesztivál eddigi legszebb és legfeltűnőbb lányait. Lássuk ki nyeri el a tetszéseteket.

1, A farmersort és a lenge felső, amiből kivillan a has idén sem maradhatott el a fesztiválon.

2, Mint mondtuk akadtak visszafogott bulizók is, akik konzervatív stílusjegyeket képviseltek, mind smink, mind ruházat terén.

3, Vannak kihelyezett falak, ahol jobbnál-jobb fotókat lehet lőni az ott bulizni vágyó emberekről.

4, A különböző fejdíszek, csillámos sminkek, arany tetoválások is a fesztiválok szerves részét képezik, így nem csoda, hogy azok idén sem maradhattak el.

5, A fekete soha, de soha nem megy ki a divatból és egy fesztivál alkalmával is remek választásnak bizonyul.

6, Vannak akik csoportosan vonultak be a Sziget fesztiválra és élvezték az előadók dalait.

7, Úgy tűnik a csajok majdnem egyen tornacipőben érkeztek a buli helyszínére.

8, Egy ilyen rangos eseményt akár egyedül, de párban is lehet élvezni. Eme csinos hölgy is eltalálta, milyen öltözékben érdemes megjelenni.

9, Már vártuk a bikini felsős hölgyeket, akik jókedvükkel és egyediségükkel hívják fel magukra a figyelmet. Mivel irtó meleg idő volt, nem csoda, ha valaki így érkezett.

10, Egy has fölé felkötött póló és egy sötét színű sort sem rossz választás egy ilyen eseményre, főleg annak tudatában, hogy néha elég piszkosan térnek haza az emberek.

11, Míg egyeseknek a ruhája volt feltűnő, másuk a hajkoronájukkal hívták fel magukra a figyelmet.

12, Természetesen akadtak olyanok is, akik nagyon komolyan vették a fesztivált és a legfeltűnőbb ruhadarabokat válogatták össze, valamint feltűnő hajkoronát is csináltak.

13, Visszafogott stílus mégis nőies és vagány.

14, Egyesek még a sérüléseik ellenére is kilátogattak a Szigetre mankók illetve barátnők kíséretében. Ebből is látszik, hogy olyan elsöprő sikere volt, hogy még egy térd sérülés sem tántoríthatta el.

15, Újabb lányok, akik egyediségükkel hívták fel magukra a figyelmet. De ebben az esetben is a rövid sort, rövid felső és csilli-villi ékszerek is hangsúlyt kaptak.

A fent bemutatott csajok közül ki nyerte el legjobban a tetszésed? Te voltál az idei Szigeten? Milyen tapasztalataid vannak róla?

Ezek is érdekelhetnek