Világunk.hu
2023 december 1 péntek
Világunk.hu
KezdőlapEmberekEz a 4 csillagjegy a legrosszabb feleség. Jobb elkerülni őket...

Ez a 4 csillagjegy a legrosszabb feleség. Jobb elkerülni őket…

-

Az asztrológia olyan terület, amely évszázadok óta kíséri az emberiséget. Lehetséges, hogy a rossz feleségeket megkülönböztethetjük csillagjegyek alapján? Az asztrológusok szerint igen!

A legtöbb jós szerint a horoszkópok egyéni dolgok és nem feltétlenül lehet általánosságban beszélni róluk. A különböző állatövek azonban közös jellemzőkkel bírnak, amelyek befolyással bírnak olyan kérdésekben, mint az egészség és a házasság. Szóval melyik csillagjegyekből lesz a legrosszabb feleség?

felesegek

SZŰZ

Mindig csak a baj van vele. Panaszkodik állandóan. Tökéletes partner szeretne lenni, de egy kis apróság miatt újra és újra nyafogni kezd. Emelett a szűz mint feleség gyanakvó és bizalmatlan. Folyton igyekszik bizonyítani férje hűtlenségét.

kep 2022 07 07 171504087

SKORPIÓ

feleségként olyan életet biztosít kedvesének, amely tele van… veszekedésekkel, haraggal, sajnálkozással. A házasságban teljes mértékben át akarja venni az irányítást férje felett.

kep 2022 07 07 171357049

KOS

Első pillantásra ideálisnak tűnhet. Idővel azonban követelményei megterhelővé válnak egy férfi számára. Utálja az unalmat, ezért nem számíthat a tévé előtti gondtalan heverészésre. Szeret uralkodni, és nem fél a veszekedésektől sem.

VÍZÖNTŐ

Feleségnek túl kiszámíthatatlan. Annyira értékeli a szabadságát, hogy minden megszelídítési kísérlet sorra kudarcba fullad. Utálja, ha valaki megpróbálja rákényszeríteni a szabályait, és elhitetni vele, milyennek kell lennie egy példamutató nőnek vagy feleségnek. A saját szabályai szerint él.

kep 2022 07 07 165008949

Vannak jó feleségek is!

RÁK

A legjobb feleség alapanyag – ő egy odaadó partner és egy csodálatos anya. Otthon gondoskodik a jó, harmonikus légkörről, jól tud főzni és soha nem okoz csalódást párjának.

BAK

Rendkívül türelmes nő, és örökké szeretni fogja a férjét. Ha úgy dönt, hogy megházasodik, az jóban és rosszban is kitart. Törődik a házzal, a gyerekekkel és a férjével. Keményen dolgozik.

kep 2022 07 07 171553303

HALAK

Könyörületesek, érzékenyek és hűségesek a feleség szerepében. Megbízhatóak. Bármilyen szeszélyes is lehet, partnere biztosan értékelni fogja az odaadását.

MÉRLEG

Mindig gondoskodik arról, hogy kedvese szenvedélye ne halványuljon el. Pozitív beállítottsággal inspirálnak. Sok szeretetet és harmóniát hoznak a házasságba. Utálnak vitázni. Inkább kompromisszumot kötnek.

kep 2022 07 07 171157406