2022 május 19 csütörtök
KezdőlapEmberekEz a 4 nőtípus vonzza leginkább a pasikat! Köztük vagy?

Ez a 4 nőtípus vonzza leginkább a pasikat! Köztük vagy?

-

Minden nőben felmerül a kérdés, főleg akkor, ha már a sokadik partneren van túl, hogy biztos valamit rosszul csinál, mert hamar véget érnek a kapcsolatai. Meg kell jegyeznünk, hogy egy párkapcsolatban nem csak az egyik fél a hibás, hanem mindkettő, mert egy jóhoz is és egy rosszhoz is ketten kellenek. Viszont… vannak dolgok, amiket a férfiak egyszerűen képtelenek megosztani a nőkkel, például, hogy milyen típusokat kedvelnek, milyen belső tulajdonságokat tartanak vonzónak egy nőben. Többnyire ezek az információk azért nem derülnek ki, mert a férfiak nem akarják megbántani a hölgyeket. Ám ha ezt időben elmondanák nekik, akkor nem rabolnák olyan sokáig egymás idejét és mindenki kereshetné tovább a számára legideálisabbat. Ebben nincs semmi szégyellnivaló, mert a legfontosabb mindig az őszinteség. Mai cikkünkben viszont szeretnénk segíteni azoknak a hölgyeknek, akik úgy érzik mégiscsak ők tehetnek arról, ha kiszemeltjük nem őt választja, vagy épp az aktuális partner nem túl boldog mellette.

Íme 4 nőtípus, akikért a férfiak oda meg vissza vannak. Ha ezt a négy belső tulajdonságot össze lehetne gyúrni egy nőbe, akkor bizonyára a lábaik előtt hevernének a férfiak.

1, Magabiztosságot sugárzó nő.

A férfiak nagyon vonzódnak azokhoz a nőkhöz, akik tudják milyen értékekkel rendelkeznek, és tudják mit akarnak elérni az életükben. Ők azért kapnak nagyobb figyelmet az erősebbik nemtől, mert a magabiztos nők nem a másik felüket keresik, hiszen teljes egészek és erősek, akiknek nem szükséges ahhoz egy férfi, hogy bizonyos dolgokat véghez vigyen.

2, A pozitív és optimista gondolkodású nő.

A pasik azokat a nőket részesítik előnyben, akik folyamatosan mosolyognak és vidámak, mert ezáltal az ő hangulatuk is sokkal-sokkal jobb lesz. Számukra nincs is annál rosszabb, mint mikor egy nő a savanyú ecet, zöld alma hangulatával teljesen lehúzza őket az életről.

3, Erkölcsös nő.

Míg régen egy teljesen alap dolognak számított, hogy egy nő erkölcsös, addig a mai világban ez már egyáltalán nem jellemző. A modern életvitel hatására a nők is ledobták gátlásaikat így már nem annyira titokzatosak a férfiak számára. Pedig az erősebbik nem képviselői pont, hogy szeretik az ilyen beállítottságú nőket. Fontos számukra a nőiesség, de tartsák meg közben méltóságukat.

4, Jó humorérzékkel megáldott nő.

A férfiak szemében a legfontosabb tulajdonságok közé tartozik, hogy a nő jó humorérzékkel rendelkezzen és a nehéz időkben is tudjon vidám és kedélyes lenni, mert csak így lehet kibírni. A pasiknak nagyon imponál, ha a potenciális hölggyel tudnak együtt nevetni és viccelődni, azzal sokkal közelebb kerülnek egymáshoz, mint egy szimpla beszélgetéssel.

Te rendelkezel a fent felsorolt tulajdonságokkal?

Ezek is érdekelhetnek