2022 május 23 hétfő
KezdőlapEmberekEz a férfi azt állítja magáról, hogy ő Károly herceg és Kamilla...

Ez a férfi azt állítja magáról, hogy ő Károly herceg és Kamilla hercegné eltitkolt gyermeke

-

Egy rejtélyes idegen azt állítja ő Károly herceg és Kamilla fia. Az 55 esztendős Simon Dorante-Day szerint ő a herceg leszármazottja. Állítása szerint azelőtt született, hogy Károly elvette volna feleségül Diana Spencert. Tervei között szerepel, hogy beperli “szüleit” mert nem válaszolnak a leveleire.

A brit sajtó beszámolói szerint Simon Dorante-Day esélyes arra, hogy Károly herceg és Kamila törvénytelen gyermeke legyen. A férfi 1965-ben látta meg a napvilágot, mikor Károly még csak 17 Kamilla pedig 18 éves volt. Dorante-Day-t később egy olyan család fogadta örökbe, aki kapcsolatban állt a királyi családdal.

Állítása szerint örökbefogadó szülei, Winifred és Ernest szakácsként és kertészként dolgoztak a II. Erzsébetnél és Fülöp hercegnél. Állítólag sokszor elmondták neki, hogy ő Károly és Kamilla gyermeke.

A férfi nem egyszer mutatta be királyi származásának bizonyítékait. Az 55 éves férfi még leveleket is küldött a hercegi házaspárnak, de ők válaszra sem méltatták. Később Simon bejelentette, bebizonyítja a bíróságnak, hogy igazat mond.

Nyomást akart gyakorolni Károlyra és Kamillára, hogy vállalják a DNS tesztet, ám az ausztrál legfelsőbb bíróság ezt elutasította. Bizonyítékként Simon fényképeket mutatott saját fiáról, aki nagyon hasonlított II. Erzsébetre mikor még a húsza éveiben járt.

Jelenleg Simon Dorante-Day az ausztráliai Queensland-ben él. A férfi azt mondja, hogy be fogja bizonyítani igazi származását. Annak ellenére, hogy a Legfelsőbb Bíróság eddig nem tett eleget kéréseinek, több ötlete is van, amivel igazolhatja állítását. Simon Dorante-Day a 7 Newsnak adott interjúban azt mondta:

“Találtam néhány új jogi megoldást, amelyeket felhasználok az igazság felderítésére. Végül is csak egy ember vagyok, aki a biológiai szüleit keresi. Eddig mindegyik út, Károlyhoz és Kamilához vezetett.”

Simon többek között arról is beszélt, hogy Diananak sikerült kiderítenie az igazságot férje törvénytelen gyermekéről. A walesi hercegnő ezt az információt valószínűleg a világ elé akarta tárni, de szándékát meghiúsította a titokzatos autóbalesete.

Simon Dorante-Day meg van győződve arról, hogy Diana tudott a létezéséről:

“Úgy gondolom, hogy Diana tudott a létezésemről. Az összes részletet összerakta és csak arra várt, hogy mindenkinek elmondhassa. Sajnos ez nem sikerült neki.”

Az viszont valóan tagadhatatlan, hogy Dorante-Day és Károly herceg arcfelépítése között nagy a hasonlóság.

Ezek is érdekelhetnek