2022 július 3 vasárnap
KezdőlapDivatEz a fiatal lány megcsináltatta a legrosszabb tetoválást, amit csak lehetett. Te...

Ez a fiatal lány megcsináltatta a legrosszabb tetoválást, amit csak lehetett. Te mihez kezdenél a helyében?

-

A tetoválással az a baj, hogy az embernek meg kell érnie hozzá. Nem feltétlenül jó dolog az, hogy manapság a középiskolás tinik össze-vissza varratják magukat. Fiatalon az embert még olyan sok impulzus éri. Ezek az idővel lankadnak. Lehet, hogy most megőrülünk a kedvenc bandánkért, de nagyon nagy esélye van annak, hogy 10 év múlva már teljesen más stílusú zenét fogunk hallgatni.

A legrosszabb, amit tehetünk, ha a szerelmünk nevét tetováltatjuk magunkra. Pláne fiatalon…

Ashlyn Grace profilját egyből felkapta az internet. Egy videóban ugyanis bemutatta az új tetkóját. A 21 éves lány végigtetováltatta a gerincén a pasija nevét. Szép, hosszan, nagy betűvel ki lett írva, hogy ALEXANDER.

A dolog apropója, hogy a tetoválás elkészülte után egy héttel később a srác kidobta őt.

A videóban Ashlyn felhúzta a pólóját, hogy felfedje a tetoválást. Közben persze elmesélte, hogy mennyire szerencsétlenül járt. Ő egyelőre úgy van vele, hogy nem bánja a dolgot és szerinte később is tetszeni fog neki.

@..ashlyn.grace

Reply to @jennaquinoness his mom texts me sometimes to make sure i haven’t covered it yet #KFCSecretMenuHacks #SaveIt4TheEndZone #foryou #fyp #foryoupage

♬ original sound – ashlyn grace

Az internetezőket sokkolta, különösen a tetkó mérete. A Tiktok-kert üzenetek és kommentek százaival kezdték bombázni. A videót több mint 5 millióan látták már. Az emberek azt javasolták neki, hogy vagy menjen el és távolíttassa el, vagy pedig írjon mellé valamit. “Hamilton” (Alexander Hamilton – amerikai államférfi, alapító) vagy “Nagy” (Alexander the great – Nagy Sándor).

@..ashlyn.grace

oops #MakeADogsDay #fyp #myfinALLYmoment #foryou #foryoupage

♬ RUMOR HAS IT x ALL THE RUMORS ARE TRUE – LAUREN🌈🦋✨🌎

A legtöbben azt nem értik, hogy miért kellett ekkorába magára varratni a srác nevét. Miért nem lehetett ezt picibe a csukóján, bokáján vagy bárhol máshol. De a legjobb az lett volna, ha inkább csináltat egy nyakláncot vagy karkötőt a srác nevével. Azt be lehet tenni a fiókba. Ezt nem.

A legfrappánsabb komment egyébként az volt, hogy a lánynak ezentúl csak Alexander nevű pasikkal kellene randiznia.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ezek is érdekelhetnek