2022 július 5 kedd
KezdőlapDivatEz a fiatal nő számos műtéten esett át a férje miatt, mert...

Ez a fiatal nő számos műtéten esett át a férje miatt, mert szerinte így néz ki a tökéletes feleség.

-

Manapság a plasztikai műtétek virágkorát éljük. Szinte már a legapróbb dolgokért is képesek vagyunk felkeresni egy sebészt. Ezzel egyébként nem is lenne semmi baj. Előfordulhat, hogy valakinek egy kicsit görbébb az orra, csúnya anyajegy díszeleg az arcán stb. Ezen lehet változtatni. Nem kell úgy leélni az életünket, hogy soha nem leszünk képesek szépnek gondolni magunkat. Na és itt jön a bökkenő. Ki, mit gondol szépnek? Szerintetek Donatella Versace szépnek gondolja magát? Mert mi őt biztosan nem. Lassan már csak árnyéka önmagának. Vagy a rengeteg műanyagnak.

Tudni kell ezt normális keretek között kezelni. Nem szabad, hogy rögeszmévé váljon. De mi van akkor, ha nem is mi, hanem a párunk ösztönöz arra, hogy kés alá feküdjünk? Pláne, ha még finanszírozza is. Ha minden nő megengedhetné magának, hogy a férje pénzéből megváltoztasson valamit, vagy valamiket, vajon élnének a lehetőséggel?

A cabridgeshire-i 27 éves Charlie Phillips egy anyuka, aki eddig két mellműtéten, ajakfeltöltésen és botoxinjekciók tucatjain esett át. Nincs megállás. A nő átalakulásának kifejezetten örül a férje és nem rest érte pénzzel tömni a sebészek zsebeit. Eddig nagyjából 7 millió forintnyi összeget költöttek a kisebb-nagyobb változtatásokra.

A nőnek már 17 éves korában is volt egy 14 órás, rendkívül komoly gerincműtétje. Ez után sem volt egy cseppet sem megelégedve magával. Rettentően lefogyott. Ezután döntött úgy, hogy szépségideállá válik, mint egy Barbie baba.

Sajnos ezzel nagyon sok nő van így, és ez kifejezetten aggasztja a tudósokat. A szakemberek már korábban is bebizonyították, hogy ha egy igazi nőnek olyan arányai lennének, mint a világ leghíresebb babájának, akkor kerekesszékben tudná csak leélni az életét.

Charlie saját bevallása szerint a férjének operál. Férje, Ross szereti a műtéti szépséget, és készségesen fizeti a beavatkozásokat. Volt már két mellnagyobbító műtét, ajakfeltöltés, botox injekciók, fogszabályzó. A nő állkapcsába töltőanyaggal újra lett formázva. És még nincs vége! A 27 éves nő további műtéteket tervez.

Nagyon tetszik ez a Barbie babás külső. Az ő formái inspiráltak. Szűk derék, nagy keblek és vastag ajkak. Természetesen a hajamat is szőkére festettem, és járok szolizni, hogy barna legyen a bőröm. Sokkal vonzóbb és magabiztosabb vagyok így. Ma már szeretek bikiniben mutatkozni, amit régen el sem tudtam volna képzelni.” – mondta a fiatal nő.

Ross, a férjem nagyon szereti, ahogy kinézek. Minden kezelésemet, fodrászomat, műtétemet ő fizette. Orrplasztikám is lesz nemsokára. Azt is ő fizeti majd. Szerintem ha az orromat megműttetem, akkor utána már tökéletes leszek.” – állítja a nő.

Tényleg így néz ki a tökéletes feleség?

Mit gondoltok?

Tényleg olyan, mint egy Barbie baba.

Egy picit talán túl nagy lett minden…

Ettől még anyuka maradt.

A legjobb barátnőjével.

Nyilván rendszeresen jár edzőterembe is.

A boldog pár…

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ezek is érdekelhetnek