2022 november 28 hétfő
KezdőlapEmberekEz a fotós bebizonyította, hogy két ismeretlen ember is szerelembe tud esni...

Ez a fotós bebizonyította, hogy két ismeretlen ember is szerelembe tud esni 3 óra alatt

-

Sokan nem hisznek a szerelemben első látásra. Ennek oka, hogy az emberek előbb szeretik megismerni a másik felet, majd hagyni, hogy az érzelmek kibontakozzanak. Ez, egy pillanat alatt nem lehetséges, így sokan hiteltelennek, sőt abszurdnak gondolják. Ennek ellenére, a történelem során nem egy olyan esetről számoltak be, mikor a költők, írók, művészek egyetlen másodperc alatt estek szerelembe. A legtöbben még a vakrandikban sem hisznek, és sok esetben azok nem is sülnek el jól. Mai cikkünk főszereplője, viszont úgy gondolta, hogy megpróbál rácáfolni erre az állításra, és bizonyítja, hogy igenis létezhet első látásra szerelem.

Cecily Pierson fotósként dolgozik és rengeteg meghitt, családi és romantikus pillanatot kapott már lencsevégre, de legutóbbi projektje a a szerelem első látásra és vakrandira épül. Ehhez két ismeretlen személyre volt szüksége, akik előtte még soha nem találkoztak egymással. A fotózáson viszont úgy kellett viselkedniük, mintha már évek óta egy párt alkotnánk. Cecily maga sem hitte el, hogy projektje jobban összehozta az ismeretleneket, mint maga a Tinder applikáció.

A két fiatal, bátor és tettre kész egyén Luci Bess és Adam Scott volt. Egyetlen közös pont az életükben a zenélés.

A találkozó előre meg volt szervezve, és minden a tervek szerint alakult. Igaz az utolsó pillanatban 2 órás késéssel tudták csak megkezdeni a fotózást, de a lényeg, hogy megérkeztek és kezdetét vehette a kaland. Sajnos nappali fényben csak néhány fotót sikerült lőni, a maradékot viszont este, romantikus fények közepette készítették el.

Miután a két pár összeismerkedett egymással, Cecily arra kérte őket, hogy néhány egyszerű és tipikus partneri pózba álljanak. Egy idő után a fotós észrevette, hogy a két fiatal nagyon egymásra hangolódott. Elkezdtek az életükről mesélni egymásnak, és szóba került a lábbelijük is. A kettejük közti kémia láttán Cecily szó szerint elolvadt. A mosolyuk valóban őszinte volt.

Cecily úgy fogalmazott, hogy a képeken látható nevetgélés, vidámság és mosoly mind a valóságot tükrözik.

Miután lement a nap, és felütötte fejét az est és a sötétség, egy romantikusabb környezetbe vándoroltak. Egy furgon platóján üldögéltek, ami fényfűzérrel volt feldíszítve és kellemes dalokat játszottak gitáron és ukulelén.

A képeket elnézve teljesen úgy tűnik, mintha a két fiatal már évek óta ismerné egymást, és azóta dúlna bennük a szerelem.

Luci és Adam annyira belejöttek a zenélésbe, hogy még egy közös duettet is előadtak.

A fotós szerint, nemcsak hangilag harmonizálnak egymással, hanem egy sokkal mélyebb szinten is.

A közös duettjüket, itt tekinthetitek meg. Szerintünk elképesztően aranyosak együtt, és a hangjuk szuperül passzol egymáshoz.

Nap végén a fiatalok telefonszámot cseréltek egymással és megbeszélték, hogy a következő szombaton újra találkoznak egymással.

A fotózás után kb. egy hónappal Luci és Adam hivatalosan is egy párt alkottak, és most együtt zenélnek, énekelnek különböző bárokban, és saját TikTok fiókot is létrehoztak.

Az ő történetük tökéletes bizonyítéka annak, hogy valóban létezik a szerelem első látásra.

Update:

Ezek a fotók egy hónappal a fotózás után készültek róluk:

Ezek is érdekelhetnek