2022 július 1 péntek
KezdőlapEgészségEz a gyönyörű anyuka megmutatja, hogy mi történik, ha a baba csak...

Ez a gyönyörű anyuka megmutatja, hogy mi történik, ha a baba csak az egyik kebléből hajlandó enni

-

Abbie Herbert hat hónappal ezelőtt a legnagyobb boldogság közepette üdvözölte első gyermekét. Egy kislányt, akit Poppy-nak neveztek el. Mindent megtesz azért, hogy igazán jó anya legyen. Próbálja a legtöbbet és a legjobbat adni a gyermekének. Természetesen ezért is szoptatja, ahelyett, hogy tápszerrel tömné.

A dolog érdekessége, hogy a gyerek csak az egyik kebléből hajlandó enni. A másik nem tetszik neki…

Ami…ahhoz vezetett, hogy az egyik oldal aránytalanul megnövekedett…

Ez a dolog félig vicces, félig aggasztó. Nagyon furcsállja, hogy a gyereke miért csak az egyik oldalról szeret inni. De Abbie nem is erőltette a dolgot, ha az tetszik neki, akkor egyen arról az oldalról. Arra viszont nem számított, hogy ez lesz akkor, ha folyton csak az egyik kebléből eszik.

A másik keble így folyton fel van duzzadva. Állítása szerint kemény, mint a kő.

Megkérdezte az embereket, hogy mennyi esélye van annak, hogy végül minden visszaáll az eredeti formájára.

@abbieherbert_

Is this normal? Mom friends help me out #mom #momlife #relatable #momsoftiktok #momtok #help #baby #babiesoftiktok #surprise #OneSliceChallenge #comedy #parents #fyp #4u #viral #thisisnotajoke

♬ Monkeys Spinning Monkeys – Kevin MacLeod

Több anyuka is megerősítette, hogy hasonló történt vele is. Magyarán a dolog egyáltalán nem ritka.

Abbie elmesélte, hogy a bal oldala nem apad ki. “A bal oldalam még mindig rengeteg tejet ad, de valamiért a jobb oldal nagyon nagy és kemény marad.” Ami még érdekesebbé teszi a dolgot, hogy a keble szó szerint felfújódik, amikor felébred, mert a kislánya képes 12 órát is aludni egyhuzamban éjjel.

Magyarán ebből…

Ez lesz…

Egy videóban is bemutatja…

@abbieherbert_

Going 12 hours without nursing 🙂 will this ever go back to normal? #momsoftiktok #momlife #mom #babiesoftiktok #babytok #momtok #nursing #surprise #react #reaction #help #fyp #4u #relatable #notajoke

♬ original sound – NYC.Treyvonnnn🤬

Természetesen egy szoptatási szakértőt is megkérdeztek a dologról. Ő elmagyarázta, hogy a csecsemők általában jobban szeretik az egyik oldalt, mint a másikat. Ennek annyi az oka, hogy kényelmesebb a picinek az egyik oldal, mint a másik. Lehet, hogy valamiféle fülgyulladása van, vagy egy oltás miatt érzékenyebb arra az oldalra, így nem szereti, ha úgy van tartva.

A lényeg, hogy a baba egészséges és boldog. Semmi más nem számít.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ezek is érdekelhetnek