2022 június 27 hétfő
KezdőlapEgészségEz a gyönyörű nő már 13 éve terhes. Az orvosok kételkedtek abban,...

Ez a gyönyörű nő már 13 éve terhes. Az orvosok kételkedtek abban, hogy valaha is babája lehet

-

A 35 éves blogger már 13 éve folyamatosan terhes, pedig az orvosok kételkedtek abban, hogy valaha is babája lehet. A nőnek azonban négy fia és hat lánya született. Ránézve nehéz elhinni, hogy egy ekkora csapat gyermek anyukája.

Satu Nordling Gonzalez vezeti a “My Baby Dolls” című blogot, ahol a mindennapjairól mesél. Több mint 300 ezren nézik. A lány Finnországból származik és a házaspár Svédországban él. A pár rendkívül boldogan él, de ez nem volt mindig így. A kezdetek nagyon nehezek voltak.

Eleinte hatalmas problémáim voltak a teherbeeséssel. Többször elvetéltem és különböző komplikációk léptek fel. Az egyik termékenységi klinikán azt mondták, hogy soha nem lehetek anyuka.”

Satu azonban gyermekkora óta arról álmodozott, hogy nagy családja lesz. Végül az álma valóra vált.

Vannak, akik pénzzel, utazással vagy előléptetéssel dicsekednek. A 35 éves anya a gyermekeivel büszkélkedhet. Az influenszer bevallja, hogy közel 13 éve terhes.

“Az elmúlt 13 év nagy részében terhes voltam. Teljes szívemből szeretem a családomat. A gyermekeim a mindenem.”

Satunak és Andreasnak négy fia és hat lánya született.

Hogyan lehet rendet tartani ennyi gyerek között? Úgy tűnik, hogy Satu és Andreas nagyon jól bírják a “kiképzést”.

“Tele vagyok energiával. Minden nap boldogan ébredek és készen állok az újabb kihívásokra. A férjem rengeteget segít ebben, mely egy ekkora csapat gyerek esetén felbecsülhetetlen értékű dolog.”

A gyönyörű finn lány és férje még nem árulták el, hogy lesz-e újabb jövevény. Érdekes, hogy a 35 éves nőn szinte lehetetlen észre venni, hogy tíz gyermeknek adott életet. Csinos és jó alakja van még mindig.

Satu reményt önt azoknak a nőknek a szívébe, akiknek azt mondták az orvosok, hogy nem lehet gyerekük. Néha történnek csodák.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ezek is érdekelhetnek