2022 december 8 csütörtök
KezdőlapEgészségEz a három csillagjegy teljesít legjobban az ágyban

Ez a három csillagjegy teljesít legjobban az ágyban

-

Évről évre egyre többen érdeklődnek az ezotéria, és azon belül leginkább a horoszkópok iránt. Sokak kíváncsiak rá, hogy a csillagjegyük alapján milyen érdekességeket tudhatnak meg magukról, barátaikról, családtagjaikról vagy esetleg a párjukról. Számtalan cikk született már azzal kapcsolatban, hogy melyek a leghűtlenebb, leghűségesebb csillagjegyek. Kikkel érdemes tervezni? Kikkel nem érdemes tervezni? Melyik csillagjegyek passzolnak össze? De még arra is fény derült már, hogy melyik az a csillagjegy, akivel vigyázni kell egy szakítás során, mert képes és bosszút áll.

Számtalan cikkünk volt már párkapcsolati témában, de most valami egészen érdekeset és extrém dolgot boncolgatnánk. Egyes csillagjegyek abban is különböznek a többiektől, hogy az ágyban egy kicsit több várható el tőlük, mint az átlagtól. Kiderült, hogy mely csillagjegyek szülöttei azok, akikkel sokkal emlékzetesebb, élménydúsabb a hálószobai affér. Ez persze nem jelenti azt, hogy a többiekkel gond lenne. Inkább csak egy arról van szó, hogy egyes csillagjegyek között könnyebben találni olyat, aki minden igényt kielégít.

Sok dolgon áll vagy bukik egy párkapcsolat. Millió meg egy dolog állhat közétek. A pénz, a szülők, a barátok stb. Nyilván a legfontosabb dolog, hogy ti ketten jól érezzétek magatokat egymással. Kell, hogy az élet minden területén megértsétek egymást. Ehhez a szexuális élet is nagyon fontos, ha nem a legfontosabb. A hűtlenség tetemes része annak köszönhető, hogy az egyik fél nem kap meg valamit otthon. Vagy már megszokottá és unalmassá vált. Nehéz megmondani, hogy mi tudna felpaprikázni két embert, akik között már kihűlt a dolog. Legalábbis, ami a hálószobai tevékenységeket illeti. Egy jó párkapcsolatnak elengedhetetlen feltétele, hogy az, ott működjön.

Lássuk hát, hogy melyik csillagjegyek azok, akikkel nem valószínű, hogy gondotok lesz ilyen téren.

Skorpió
Ha valami extrémre vágynál, akkor a skorpió lesz a te embered. Nem tudod elijeszteni semmivel sem. A piszkos fantáziád csak kihívás a számára. Ha egy kis játékban lennél benne, akkor is örömmel “segít”. Akár még be is öltöztetheted, vagy vehetsz elő játékokat is. Az egyetlen dolog, amitől tartani kell vele kapcsolatban, hogy képes annyira eldurvulni, hogy még hetekig harapás vagy karmolásnyom fog emlékeztetni egy eldurvult éjszakára. Na, de valljuk be, hogy ez jó. Nem? Arra is figyeljünk vele kapcsolatban, hogy lehetőleg ne legyen az affér közben senki a környéken, mert az egyik “leghangosabb” csillagjegy.

Kos
A kos lány gondolatától nehéz szabadulni egy áthempergett éjszaka után. Lenyűgöző, izgalmas és titokzatos. Fantasztikus szerető. Az a nőtípus, aki az egy éjszakás kalandokban is benne van. Könnyen összetörheti bárki szívét. Nem csak fizikailag, hanem lelkileg is át akarja élni az affért. Fontos számára, hogy mit gondolsz róla ezért bármit bevállal, amitől ő emlékezetesebb marad a számodra. A pasik imádják a kos lányokat, mert vele még a klasszikus pózok is sokkal izgalmasabbak. Tudja, hogy hol kell megérintsen és mi a tökéletes tempó. Ha fiú, ha lány…végig figyelni fog rád.

Bak
Egy bak pasi az rendkívül magának való tud lenni. De nem az ágyban. Imádja a női testet és ezt nem fogja véka alá rejteni. Biztos, hogy a falhoz vág, megtépi a hajad és megharap. Alapvetően egy önző csillagjegy, de ezen a ponton nem ismer kegyelmet. Számára fontos, hogy mit gondolnak mások és a legtöbb bak pasi / nő szereti, ha úgy marad az exei emlékezetében, hogy “huhh…”. Vigyázni kell vele a céges bulikon, mert ha felcsábít valakit az egyik sötét irodában, akkor sóvárogni fogtok utána.

Mit gondoltok? Írjátok meg kommentben a véleményeteket!

Ezek is érdekelhetnek