2022 július 3 vasárnap
KezdőlapDivatEz a hatgyermekes anya megmutatta a hasát a terhességek után. Az internetezőket...

Ez a hatgyermekes anya megmutatta a hasát a terhességek után. Az internetezőket az undor fogta el a látványtól

-

A 39 éves hölgy megmutatta, hogy néz ki a hasa a terhessége, vagyis a terhességek sorozata után. Hat gyermeknek adott életet. A kommentelők egy része nem volt elragadtatva a látványtól.

Sharna Kieser egy személyi edző és az egészséges életmód megszállottja. Instagram-fiókja nagyrészt azoknak a nőknek szól, akik szeretnék visszanyerni a terhesség előtt formájukat. A sportoló-szakember mondhatni nagyon tapasztalt, ugyanis már hatszor keresztül ment mindezen.

Jellemző rá a természetesség, melyet cseppet sem rejt véka alá. A fotói nem olyanok, mint a legtöbb fitneszes lányé. Inkább olyanok, melyek azt tükrözik, hogy ő egy átlagember.

Hogy ezt alátámassza, számtalan fotón rendkívül előnytelen testtartásban mutatja meg a hasát, mely a szokásosnál sokkal rosszabbul néz ki.

A terhesség következtében a bőre megnyúlt és egyáltalán nem tűnik vonzónak. Ezt a rendszeres testmozgás sem fogja már helyreállítani.

Ettől függetlenül rengeteg nő gratulált és hálás volt azért, hogy bevállalta. Így ők is könnyebben tudják magukat elfogadni. Sokan vannak, akik szégyellik a testüket.

Persze a trollok is megjelentek. Egyesek szerint kár volt ilyen képeket közzé tennie. Gyűlölködő, undorodó megjegyzések születtek. Sharna persze megvédte magát. Szerinte ez egy teljesen természetes dolog. Egy szült nő hasáról van szó.

Egy ponton még a férje is beszállt az edző védelmébe. “A feleségem hasán az erő, az erő jelenlétének nyomai látszódnak. Hat csodálatos gyermeknek adott életet. Ehhez erő kellett. Számomra egy ilyen nő teste sokkal szebb, mint egy tornateremben edzett test. Ne felejtsük el, hogy emberek vagyunk és nem kirakatbábuk.”

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ezek is érdekelhetnek