2022 július 3 vasárnap
KezdőlapÉletmódEz a lány 14 évesen esett teherbe. Jelenleg csak így képes nevelni...

Ez a lány 14 évesen esett teherbe. Jelenleg csak így képes nevelni gyermekét: – “Borzasztó nehéz tinédzserként és anyaként is helyt állni.”

-

Igen, jól olvastad. Hihetetlennek hangzik, de ez a lány 14 évesen esett teherbe és azóta is neveli kislányát. Nagyon kevés fiatal dönt úgy, hogy megtartja és felneveli a kicsit. Hiszen ez óriási feladat, egy életre megváltoztat mindent.

Natalie Shay 14 évesen lázadó korszakát élte. Szülei ellenezték a párkapcsolatát, de a lányt ez cseppet sem érdekelte. Hónapokig csak találkozgatott a barátjával, de egy idő után már intim kapcsolatot is létesítettek a fiúval. Miután ez rendszeressé vált, rövidesen teherbe is esett Natalie.

Hamarosan a szülők számára is világossá vált a helyzet. Először nagyon haragudtak a fiatalokra, de tudták, támogatniuk kell őket. Natalie végül egészséges kislányt szült, akit Rylahnak nevezett el.

Jelenleg a fiatal anyuka már 16 éves. Továbbra is a szüleivel él és iskolába jár. Emellett a McDonald’sban is dolgozik részmunkaidőben. A fiatal lány élete teljesen eltér a korabeliekétől. Nem jut elég ideje a szórakozásra, bulizásra és bandázásra a haverokkal. Nem járhatja állandóan a plázákat mint a többi fiatal. Nagyon modern anyuka, ami nyilván a korából adódik. Így kicsit kiélheti fiatalkori vágyait is.

Natalie létrehozott egy YouTube csatornát, azzal a céllal, hogy segítsen a hasonló helyzetben levő fiatal anyákon. Elmondja tapasztalatait és tanácsait. Imádják a videóit.

“Borzasztó nehéz tinédzserként helyt állni anyaként, diákként és dolgozó “felnőttként” is.

Elmeséli, hogy annak ellenére hogy szülei mindenbe támogatják, komoly szorongással küzd. Éjjel gyakran szorongási rohamokra riad fel.

Instagramon csak nem 63 ezer követője követi figyelemmel mindennapjait. Látszik, hogy igyekszik és próbál minden szerepben helyt állni. Mindent megtesz a kislányáért, de bevallotta, szülei nélkül nem lenne erre képes. Sokan azt hiszik testvérek a kislánnyal.

Sajnos nemrég törölte a gyermek apjával közös fotókat az oldaláról. Ugyan nem erősítették meg, de azt feltételezzük, talán véget ért a szerelem.

Ezek is érdekelhetnek