2022 május 29 vasárnap
KezdőlapEmberekEz a magányos gazdag lány, fizetést ad annak a férfinak, aki összejön...

Ez a magányos gazdag lány, fizetést ad annak a férfinak, aki összejön vele. Íme a részletek.

-

A legtöbb ember arról álmodik egész élete során, hogy egy nap megnyeri a lottót és boldogan élhet addig, amíg meg nem hal. Nos, ez nem pontosan így van, ugyanis a “könnyen” jött pénzzel nagy felelősség is jár, hiszen nem egy olyan történetről hallottunk már, amikor a nyertesek élete teljesen tönkrement, eladósodtak, depressziósak lettek és így tovább. Nyilván van, aki tud a pénzzel bánni, de ebből a kategóriából nagyon kevesen vannak. Cikkünk főszereplője is úgy érzi, hogy az élete negatív irányba változott azóta, mióta megnyerte a lottót.

Bizonyára ti is hallottatok már Jane Park-ról, aki 17 évesen nyerte meg a lottó főnyereményt, és az élete fenekestül felfordult. A fiatal lány 380 millió forintnak megfelelő összeget vihetett haza, ám a pénz teljesen kicserélte a mindig vidám leányzót. Egyre több és több problémával szembesült. Úgy érzete, hogy folyamatosan kihasználják a pénze miatt. Egyre több barátja lett, akik sülve főve vele akartak lenni, ezt persze furcsának tartotta.

Jane nem igazán volt megelégedve saját isten adta külsejével, ezért nyereményének egy részét plasztikai beavatkozásokra fordította. Ám jó párat megbánt, ugyanis nem egy sikerült félre, amivel megint csak nem volt megelégedve. Keblein kívül a száját és az orrát is megcsináltatta.

De nemcsak a külsejével vannak gondjai, hanem szerelmi életével is. Úgy érzi a nyeremény óta nagy ívben elkerüli őt a szerelem. Egyszer magas pénzösszeget is kínált annak a férfinak aki úgy dönt, hajlandó lesz járni vele, természetesen ezt abból a célból kifolyólag tette, hogy végre valahára rátaláljon a szerelem. Persze nem járt sikerrel.

Most azonban megint csak a címlapokra került a fiatal lány, ugyanis egy eléggé szokatlan bejelentést tett. Sokan azt gondolhatták volna, hogy a luxusélet mellett már réges-régen elfogyott a lottónyereménye a most 23 éves lánynak, de nem így van.

Mint ahogy feljebb említettük saját weblapot hozott létre azért, hogy megtalálja élete párját, de nem jött össze, mert senki nem felelt meg neki. Azóta eltelt nagyjából fél év és újabb ötlettel rukkolt elő, amiről már most sokan úgy vélekednek, hogy kudarcra van ítélve.

Jane újra meg szeretné találni álmai párját, ezért újfent megpróbálkozott az internetes hirdetéssel. Nem keveset fizetne annak, aki hajlandó vele összejönni, sőt akár összeköltözni. Persze ehhez sok kritériumnak meg kell felelni.

Később a közösségi oldalára kiposztolta, hogy annyira unalmas az élete, hogy munkát keres magának. Nyilván ezek után kapott hideget-meleget és sokan kíváncsian várják, hogy mikor fog magának munkát találni. A legtöbb embert az érdekelte inkább, hogy meddig fog majd tartani, hiszen 17 éves kora óta szinte nem is kell semmit csinálnia.

Elhoztunk még róla pár képet, ahol márkás ruhákban, luxus ingatlanokban pózol.

Itt még barna haja volt, de már a plasztikai műtétek nyoma látszott az arcán.

Sosem vetette meg a rövid ruhákat annak ellenére sem, hogy nem tartozik a nádszál vékony lányok közé.

A megjelenése nem éppen olyan, mint egy 23 éves lányé. Simán 30-35 évesnek elmegy.

Sokszor változtatta megjelenését, hogy végre boldog lehessen,de sehogy sem jött neki össze a dolog.

Ti mit gondoltok, rá fog találni a szerelem és ami a legfontosabb talál majd olyan munkát, amiben kiteljesedhet?

Ezek is érdekelhetnek