2023 március 27 hétfő
KezdőlapÉrdekességekEz a négy csillagjegy a legviccesebb - Te rajta vagy a listán?

Ez a négy csillagjegy a legviccesebb – Te rajta vagy a listán?

-

263361.1200x630

A tizenkét csillagjegy szülöttei közül vannak, akiket a legintelligensebbnek, szuper megérzésekkel vagy rendkívüli memóriával megáldott személyeknek tartanak. De a horoszkópok szerint van négy csillagjegy, amely fantasztikus humorérzékkel rendelkezik. Ha eddig te sem tudtad, kik ők, akkor a következőkben eláruljuk neked.

csillagjegyek horoszkop

Általában minden embernek van humorérzéke, de az, hogy ki mit talál viccesnek vagy kinek van mindig és mindenhez valamilyen frappáns hozzászólása, az már teljesen más kérdés. Van azonban négy csillagjegy, amelynek szülöttei nagyon is otthon vannak ebben a témában. Mindig van egy fantasztikus sztorijuk, egy vicces beszólásuk vagy megjegyzésük, valamint azt az embert is képesek pillanatok alatt megnevettetni, aki aznap bal lábbal kelt fel.

  1. Nyilas
191672.layer

Intelligenciádnak és kreativitásodnak köszönhetően rendkívüli a humorérzéked. Szinte mindig jókedvű vagy, valamint bármilyen helyzetet meg tudsz ragadni a humoros végénél. Ha társaságban vagy, hamar a figyelem középpontjába kerülsz, vicces történeteiddel pedig mindenkit megnevettetsz. Az sem véletlen, hogy amikor egy ismerősöd nehéz időszakon megy keresztül, szívesen választja a társaságodat, mivel gyorsan jó kedvre deríted őt.

2. Mérleg

191670.layer

Igazi szociális alkat vagy, emellett pedig még barátságosnak is mondhatod magad. Így nem is csoda, hogy a legviccesebb csillagjegyek közé tartozol. Mások energiája könnyen rád ragad, tehát, ha a többieknek jó a kedve, a tiéd is hamarosan az lesz. Fontos számodra, hogy te légy a szórakoztató fél, célod, hogy mindenki jól érezze magát körülötted. Ennek érdekében hajlamos vagy folyamatosan beszélni, még önmagadat is képes vagy kicikizni azért, hogy másokat megnevettess.

3. Ikrek

191671.layer

Képes vagy arra, hogy úgy élcelődj másokkal, hogy ők azt ne vegyék zokon, ez nagy erősséged. Ugyanakkor neked sincs ellenedre, ha a te kontódra sütnek el egy-egy poént, de remekül alkalmazod az öniróniát is. A vicces sztorik a gyengéid, de mindig van egy frappáns beszólásod vagy megjegyzésed, aminek hatására a többiek azonnal nevetni kezdenek, legyen bármilyen rossz kedvük is.

4. Kos

191673.layer

Fantasztikus, ahogy elő tudod adni magad, beszólásaid pedig egyenesen ütősek. Valójában ez dobja fel történeteidet is. Mozdulataiddal, járásoddal és mimikáddal hihetetlenül jól ragadod meg a sztorik lényegét, ettől még viccesebbé válnak anekdotáid, így teljesen lehetetlen lesz, hogy valaki ne nevessen rajtuk. Minden bulinak te vagy a lelke, melletted egyáltalán nem lehet unatkozni.

Ezek is érdekelhetnek