2022 július 5 kedd
KezdőlapEmberekEz a nő Angelina Jolie-ra szeretett volna hasonlítani - Végül 10 év...

Ez a nő Angelina Jolie-ra szeretett volna hasonlítani – Végül 10 év börtönt kapott

-

Nap, mint nap látjuk a hollywoodi sztárokat a képernyőn, az interneten keresztül, mégis kevés embernek jut eszébe az, hogy ugyanúgy nézzen ki, mint kedvenc színésze, énekese. Már csak azért sem vágnánk bele ebbe az átalakulásba, mert rengeteg pénzre lenne szükségünk hozzá, az eredmény pedig korántsem garantált. Komoly plasztikai műtétekre lenne szükség ahhoz, hogy minden egyes porcikánk olyan legyen, mint a személyé, akire hasonlítani szeretnénk. Vannak azonban olyanok, akiket semmi sem akadályozhat meg ebben.

Éppen ilyen egy 22 éves iráni nő, aki még 2017-ben a fejébe vette, hogy olyan lesz, mint Angelina Jolie. A “Zombie Angelinaként” emlegetett nő negyven kilogrammot fogyott és ötven plasztikai műtéten esett át, hogy ő is hollywoodi csillagként tündökölhessen. A nő egész története rendkívül furcsa, ugyanis sokan azt állították, hogy az iráni nőről szóló jelentések hamisak, aztán már maga Fatemeh Khishvand is tagadni kezdte az egész médiafelhajtást, ami körülötte van. Történt mindez azután, hogy elérte a kívánt nyilvánosságot.

Iráni nevén Sahar Tabar több százezer követőre tett szert az egyik legnépszerűbb közösségi oldalon és csak ezután tagadta a média róla szóló beszámolóit.

A nő elismerte, hogy megműttette orrát, zsírleszívást csináltatott és száját hialuronsavval töltette fel. Szóval, olyan beavatkozásokat végeztetett el magán, amikben semmi különös nincsen és amik egyébként is rendkívül népszerűek a fiatal nők körében. Aztán kiderült, hogy a “Zombie Angelina” rejtélye kevésbé szenzációs, mint azt a médiában mutatták. Sahar mindössze a Photoshop és a smink segítségét vette igénybe. Több órás munkájába telt kinézete, amivel az egész világot sokkolta.

A 22 éves lány a smink nélkül valóban egy átlagos fiatal nő és egyáltalán nem hasonlít Angelinára. Sahar azonban szereti a sokkoló és extrém érzelmeket kiváltó dolgokat, ám ezúttal súlyos árat fizetett azért, hogy megdöbbentse a nagyvilágot.

2019. október 15-én letartóztatták, méghozzá egészen komoly vádakkal, amiket nem hoztak nyilvánosságra.

A börtönben drámai körülmények uralkodtak, főleg azóta, hogy a koronavírus-járvány tombolni kezdett. Többen is megfertőződtek a büntetés-végrehajtási intézményben, de ezt a tényt a hatóságok tagadták. Az influencert végül tíz év börtönre ítélték, mivel bűnösnek találták az ellene felhozott vádakban. Sahar állítólag kérte Angelina Jolie segítségét is, de arról nem tudni, hogy a színésznő reagált-e a nő segélykérésére.

A közelmúltban interjút készített vele egy csatorna, ami azt mutatta be, hogy a közösségi média és a hírnév hogyan rombolja le az emberek életét. A beszélgetés során Sahar sajnálatát fejezte ki tetteivel kapcsolatban.

Ezek is érdekelhetnek