2022 május 23 hétfő
KezdőlapÉrdekességekEz a szállodai takarító olyan dolgot talált a szobában, amitől te is...

Ez a szállodai takarító olyan dolgot talált a szobában, amitől te is azonnal elsírtad volna magad

-

Nem nagy ügy, ha az emberek borravalót adnak a takarítónak, mert rendet tett a szállodai szobában. Általában a legkoszosabb helyek közé soroljuk a fürdőszobát, a wc-t és a hálószobát, aminek rendszeres karbantartása elengedhetetlen folyamat.

Persze akadnak olyan emberek, akik a fent említett helyeket ritkán takarítják. természetesen ezt egy szállodában, hotelben nem engedhetik meg a tulajdonosok, ezért van a takarítószemélyzet, akik serényen végzik munkájukat nap, mint nap.

Valljuk be, mindenki aki ilyen helyre látogat azt várja el, hogy tiszta és rendezett legyen a szobája. Hiszen itt töltjük az időnk java részét, itt hajtjuk álomra a fejünket, és bizony tiszta ágyneműbe szeretnénk lehunyni a szemünket.

Ha a takarítónő alaposan kitakarítja a szobát, azt senki sem veszi észre, viszont ha egy törülköző nincs kicserélve, esetleg a por nincs letörölve egyből megszólják és panaszt tesznek a vezetőségnél. Éppen ezért két vlogger úgy döntött, hogy ők mások lesznek és értékelni fogják a takarítónő munkáját.

Szerettek volna valahogy segíteni neki és valami olyannal meglepni, amiből tudja, hogy az az ő fáradozása miatt van.

Kyle Oreffice és Josh Gibson úgy döntöttek, hogy ajándékot hagynak a motelszobákat takarító hölgynek, aki meglehetősen nehéz pénzügyi helyzetben van. Először is, gondoskodtak róla, hogy a szobájukat ki kelljen takarítani…

Búcsúzóul hagytak neki valamit.

A motelszobába kamerákat tettek ki, hogy fel tudják venni a nagy jelenetet. Egy kisebbfajta rendetlenséget csináltak, majd végül a takaró alá rejtettek 500 dollárnyi borravalót és egy rövid üzenetet, amelyben rámutattak, hogy a pénz a tisztító hölgyé, majd kicsekkoltak és figyeltek.

A reakciója egyszerűen felbecsülhetetlen volt. Amikor megpillantotta először nem akart hinni a szemének, majd meglátta az üzenetet és egyből könnybe lábadt a szeme.

Az alábbiakban megnézheted az egész felvételt. Azonban csak angol nyelven érhető el, de, aki nem tud angolul még az is érteni fogja mert az érzések azok őszinték és egyértelműek.

Ezek is érdekelhetnek