Nem nagy ügy, ha az emberek borravalót adnak a takarítónak, mert rendet tett a szállodai szobában. Általában a legkoszosabb helyek közé soroljuk a fürdőszobát, a wc-t és a hálószobát, aminek rendszeres karbantartása elengedhetetlen folyamat.

Persze akadnak olyan emberek, akik a fent említett helyeket ritkán takarítják. természetesen ezt egy szállodában, hotelben nem engedhetik meg a tulajdonosok, ezért van a takarítószemélyzet, akik serényen végzik munkájukat nap, mint nap.

Valljuk be, mindenki aki ilyen helyre látogat azt várja el, hogy tiszta és rendezett legyen a szobája. Hiszen itt töltjük az időnk java részét, itt hajtjuk álomra a fejünket, és bizony tiszta ágyneműbe szeretnénk lehunyni a szemünket.

Ha a takarítónő alaposan kitakarítja a szobát, azt senki sem veszi észre, viszont ha egy törülköző nincs kicserélve, esetleg a por nincs letörölve egyből megszólják és panaszt tesznek a vezetőségnél. Éppen ezért két vlogger úgy döntött, hogy ők mások lesznek és értékelni fogják a takarítónő munkáját.

Szerettek volna valahogy segíteni neki és valami olyannal meglepni, amiből tudja, hogy az az ő fáradozása miatt van.

Kyle Oreffice és Josh Gibson úgy döntöttek, hogy ajándékot hagynak a motelszobákat takarító hölgynek, aki meglehetősen nehéz pénzügyi helyzetben van. Először is, gondoskodtak róla, hogy a szobájukat ki kelljen takarítani...

Búcsúzóul hagytak neki valamit.

A motelszobába kamerákat tettek ki, hogy fel tudják venni a nagy jelenetet. Egy kisebbfajta rendetlenséget csináltak, majd végül a takaró alá rejtettek 500 dollárnyi borravalót és egy rövid üzenetet, amelyben rámutattak, hogy a pénz a tisztító hölgyé, majd kicsekkoltak és figyeltek.

A reakciója egyszerűen felbecsülhetetlen volt. Amikor megpillantotta először nem akart hinni a szemének, majd meglátta az üzenetet és egyből könnybe lábadt a szeme.

Az alábbiakban megnézheted az egész felvételt. Azonban csak angol nyelven érhető el, de, aki nem tud angolul még az is érteni fogja mert az érzések azok őszinték és egyértelműek.