2023 február 5 vasárnap
KezdőlapEmberekEz áll a boldogságod újtában a csillagjegyed szerint...

Ez áll a boldogságod újtában a csillagjegyed szerint…

-

Mindenki boldog és gondtalan életet szeretne, azonban a boldogságunk újtában rendszerint áll valami. Egy leküzdhetetlennek hitt akadály. Ezen akadály forrása a jellemünkben, habitusunkban keresendő. Ezeket pedig jól ismerteti a csillagjegyünk. Magyarán ki lehet kalkulálni, hogy mi áll egyes csillagjegyek boldogságának útjában.

astrology
Ez áll a boldogságod újtában a csillagjegyed szerint...

KOS

Rettentő türelmetlen. Minden kell és azonnal. Nem szeret várni semmire. A gond az, hogy ha egy picit leülne a fenekére gondolkodni, akkor talán nem rohannának el mellette az élet csodái és szépségei. Pedig képes lenne boldog, különleges órákká változtatni a szürke hétköznapjait…

BIKA

Miért kell annyira görcsösen akarni mindent? Karrier? KELL! Szerelem? KELL! A gond, hogy képtelen megérteni, hogy nem kaphat meg mindent és a kudarcok nem egyenlőek a boldogtalansággal. A kudarc árán ismerjük meg az utat a boldogság felé.

kep 2022 12 05 121956894
Ez áll a boldogságod újtában a csillagjegyed szerint...

IKREK

Félsz az emberektől. Barátságos lény vagy, de úgy vagy vele, hogy senkivel nem szeretnél mély kapcsolatot ápolni. Ilyenkor vagy ugyanis sebezhető. Ebben van igazság, de ennek olvasatában örökre egyedül kellene maradnunk? Szerelem vagy igazi barátság csak akkor jöhet az életünkbe, ha valakit beengedünk…

RÁK

A gond az önbizalmaddal van. Túlságosan alábecsülöd önmagad. Ennek folyománya, hogy az igazi éned, ami tényleg benned van rejtve marad a világ elől. Hogy ismerjék meg mindazt, amit adni tudsz, ha nem hiszel abban, hogy valakinek is igazán kellene…?! Hidd el, hogy kell!

kep 2022 12 05 122011562
Ez áll a boldogságod újtában a csillagjegyed szerint...

OROSZLÁN

De nagyra vagy magaddal! Egy kicsit lejjebb adhatnál abból a fránya büszkeségedből. Azzal, hogy néha elbuksz egy vitát, még nem dől össze a világ. Legalább mások is látják, hogy egy érző emberi lény vagy, nem pedig egy öntelt robot. Legyél alázatosabb az életben.

SZŰZ

Nagyon maximalista vagy, és mindig átesel a ló túloldalára. Ezt kicsit kordában kellene tartani. Nem baj, ha valami nem a terveid szerint sül el. Egy kis pofon, egy kis bukta, egy kis kudarc kell. A jó dolgok nem járnak ingyen. Mindezek ugyanúgy kellenek a boldogsághoz, csak tudni kell köztük mérlegelni…

kep 2022 12 05 122030633
Ez áll a boldogságod újtában a csillagjegyed szerint...

MÉRLEG

A vonzerő az ott van. Külsőleg nincs veled semmi baj, de kicsit naiv vagy. Ez sokat ront az összképen. Nem a külső a minden, hanem fontos az is, ami belül van. Azt is meg kéne mutatnod az embereknek. A hajad állapota nem biztos, hogy fontosabb, mint a belső értékeid.

SKORPIÓ

Sok az elfojtott indulat. Ezek felemésztenek. Fontos lenne erre megoldást találni. Valahogy próbáld meg kezelni. Egy izzasztó sport? Egy mélyebb beszélgetés. Mindenkinek más… Találd meg mi az, ami a lelkedet nyomasztó gondok alól feloldozást nyújt.

kep 2022 12 05 122046814
Ez áll a boldogságod újtában a csillagjegyed szerint...

NYILAS

Utálnak egyedül lenni, de a szabadságuk is fontos a számukra. Félnek a magánytól, és inkább bennmaradnak egy olyan kapcsolatban, amire semmi szükségük. Ez egy idő után felőrli őket és boldogtalanok lesznek. Tudnod kell, hogy ha párban nem megy, akkor hogy állj helyt egyedül. A boldogságot csak így találhatod meg!

BAK

Nem vagy elég bátor. Zsupsz bele a mélyvízbe és rájössz arra, hogy mi mindenre képes vagy. Téged nem lehet kifektetni holmi munkával. Annál okosabb és keményebb vagy. Nem szabad félni. Nem megoldás, ha nem mersz szembenézni a problémákkal és inkább elbújsz helyette.

kep 2022 12 05 122113704
Ez áll a boldogságod újtában a csillagjegyed szerint...

VÍZÖNTŐ

Nem kell neked megváltani a világot. Nem a Te feladatot. Minden ember máshogy látja az életet, így nem biztos, hogy a nézeteitek egyezni fognak. Hagyd meg másoknak a saját gondolatait, véleményét. Jobban fognak szeretni, ha bizonyos helyzetekben, csak bólogatsz…és helyeselsz.

HALAK

Túl sok dolog jár a fejedben. Sokat töprengsz, bánkódsz. Nagyon lelkizős vagy és hamar lehúznak az életről a saját rossz gondolataid. Gyorsan kell dönteni, lezárni. Nem szabad feleslegesen agonizálni. Ez a sok kombinálás nem tesz jót neked.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ezek is érdekelhetnek