2023 március 21 kedd
KezdőlapTech & TudományEz az 5 szemmel látható jele annak, hogy valaki plasztikai műtéten vagy...

Ez az 5 szemmel látható jele annak, hogy valaki plasztikai műtéten vagy botoxon esett át.

-

A mai világban nagyon sok nő dönt úgy, hogy plasztikai műtétek útján próbál megfiatalodni, vagy megtartani a fiatalságát. Ez az eljárás már annyira beleégett a köztudatba, hogy az emberek meg sem lepődnek azon, ha egy plasztikázott nővel vagy férfival találkoznak. Igen, már a férfiak is aktívan műttetik magukat, hogy helyesebbek legyenek vagy épp egy olyan ember arcképét öltsék magukra, akiket a TV-ben újságban vagy épp mesében láttak.

08 1

Viszont azt meg kell jegyeznünk, hogy nem szabad összetéveszteni a botoxot a plasztikai beavatkozásokkal, ugyanis nem ugyanaz a kettő. A botoxot első körben mozgászavarok esetén alkalmazták és csak később kezdték el használni esztétikai sebészeti célokra. Madonna az elsők között volt, akik ilyen beavatkozáson estek át, majd utána egyre népszerűbbé vált Hollywoodban.

09 1

A kozmetikában többnyire az arc ránctalanításához használják, azon belül is a felső harmadához, hogy újra sima és feszes legyen a bőr. A beavatkozás után nagyjából három nappal kezd el látszódni annak hatása. Ilyenkor azonban az arcizmok lebénulnak és csak nagyjából 3-4 hónappal a kezelés után nyerik vissza funkciójukat. A legérintettebb területek: homlok, szem, száj.

10

A plasztikai műtétek ezzel szemben kicsit máshogy néznek ki, ugyanis ott felvágják az emberek arcbőrét és kifeszítik azt, mint egy vásznat. A felvágott részbe belehúznak egy-egy szálat, melyből fogak állnak ki és belekapaszkodnak a húsba valamint az izmokba. Ezeket a szálakat meghúzzák és így tudják elérni a sima, feszes arcbőrt. Persze ennek is vannak hátulütői, mind mindennek, mivel elég feltűnő, ha valaki efféle beavatkozásra adja a fejét.

11

Ha te is szeretnéd megtudni, hogy baráti körödben valaki plasztikázott vagy botoxoltatott-e akkor csak néhány jelet és heget kell megfigyelned.

1, Fülek melletti bőr.

Ha a fülek melletti bőrnél hegesedés látható, az bizony a plasztikai műtéteknek köszönhető. Ezen a területen vágják fel a bőrt, hogy meg tudják feszíteni, és újra sima arcbőrt varázsoljanak a páciensnek.

01 7

2, Túl magas homlok.

Ha észreveszed, hogy a barátnődnek egyre nagyobb és nagyobb lesz a homloka, az bizony a plasztikai műtét egyik legárulkodóbb jele. Senkinek sem lesz csak úgy ok nélkül egyre magasabb homloka, kivéve akkor ha kopaszodik.

02 4

3, Mimika bénulás.

Mint, ahogy feljebb említettük a botoxolás során, olyan anyagot fecskendeznek bele az izmokba, amik lebénítják azokat, így még ha valaki akarna, akkor sem tudna természetesen mosolyogni. Ez leginkább a száj környékén vehető észre.

03 4

4, Eltűnik a toka és a megereszkedett bőr.

Csak úgy, egyik napról a másikra nem tűnik el az ember tokája és a megereszkedett bőre, főleg nem 50-60 éves kor fölött. Ez konkrétan a plasztikai műtétek eredménye. Ilyenkor az érintett területet megvágják és elkezdi visszafele húzni, hogy az állcsonton újra feszesebb legyen a bőr.

04 2

5, Hókuszpók szemöldök.

Ha valaki botoxoltat és plasztikáztat is, annak egy idő után teljesen eldeformálódik az arca. Nicole Kidman egy nagyon jó példa, ugyanis ő nála egyértelműen látszik, hogy a homloka és az arca többi része is mind plasztikáztatva, mind botoxolva volt. Ha jól megnézed, a szemöldöke felfelé áll, ami egy nagyon árulkodó jel. Mivel a gravitáció mindent lehúz, ezért képtelenség, hogy 52 évesen neki felfelé álljanak a szemöldökei.

05 2

Te észrevennéd az ismerőseid körében, ha valaki plasztikáztatott volna?

Ezek is érdekelhetnek