2022 május 21 szombat
KezdőlapÉrdekességekEz az ikerpár keserves sírásba kezd, ám az orvos zseniális megoldással áll...

Ez az ikerpár keserves sírásba kezd, ám az orvos zseniális megoldással áll elő

-

Nincs is annál nagyobb boldogság egy ember életében, mint mikor az élet megajándékozza őt egy gyermekkel. Ha viszont egyszerre kettővel áldja meg, az egyenesen felbecsülhetetlen örömmel bír.

Ma egy olyan történetet hoztunk el nektek, ami biztos, hogy könnyeket csal a szemedbe.

Dane és Lisa Lymannek már volt két gyönyörű gyermeke, ám hatalmas boldogság járta át a szívüket, mikor kiderült, hogy Lisa ikreket hord a szíve alatt.

Sokan állítják, hogy az ikertestvérek között olyan kapcsolat van, amit nem lehet szavakba önteni. Erre nagyszerű példa a képen is látható Weston és Caleb Lyman.

Nem olyan régen látta meg a napvilágot a képen látható ikerpár, akik kezdetektől fogva úgy viselkednek, mintha egyek lennének. Amikor az ápolónők egy kicsit távolabb tették őket egymástól azonnal hangos sírásba kezdtek, amit édesapjuknak sikerült levideóznia.

Nem olyan egyszerű az ikerpárok élete az anyaméhben, hiszen nagyon apró helyen kell meglenniük kilenc hónapon át. Ám ez alatt az idő alatt olyan kötelék alakul ki közöttük, amit csak nagyon kevesen élhetnek át. Édesapjuk, Dane szemtanúja lehetett annak a csodának, mikor gyönyörű fiai először vettek levegőt.

“Miután kibújta a kedvesemből, nem tudtam róluk levenni a szemem, minden apró kis rezdülésüket figyelemmel kísértem. Láttam, amikor a nővérek egyesével lemérték őket. Csodálatos érzés volt, olyan büszke voltam, mint még soha. Természetesen minden egyes mozzanatot levideóztam, hogy később majd ők is megnézhessék milyenek voltak.”

Amikor a két kisfiút el kellett egymástól választani, hogy lemérhessék őket, óriási sírásban törtek ki, ám a szülészorvos olyan zseniális ötlettel állt elő, amivel pik-pak le fognak nyugodni. Odaszólt az ápolónőknek, hogy jó szorosan tegyék egymás mellé a babákat, hogy a kis arcocskájuk is összeérhessen. Amint ez megtörtént, az ikrek azonnal megnyugodtak.

“Amikor a nőgyógyász megmondta nekünk, hogy az ikrek kisfiúk lesznek, mindketten abban bíztunk, hogy jó testvérek lesznek. Miután láttuk ezt a jelenetet, semmi kétségünk nem volt afelől, hogy ők lesznek a legjobb testvérek és barátok.” – nyilatkozta Dane.

Íme, a szívmelengető pillanat, ami bejárta már az egész internetet. Nem volt olyan ember, aki ne lágyult volna el eme videó láttán.

Ti is azt gondoljátok, hogy jó tesók lesznek a jövőben?

Ezek is érdekelhetnek