2023 március 28 kedd
KezdőlapTech & TudományEz az orosz férfi 13 éves kora óta nem öregszik. Így néz...

Ez az orosz férfi 13 éves kora óta nem öregszik. Így néz ki most:

-

A genetika egy rendkívül érdekes dolog. Igazából bármire képes egy ember szervezetében. Genetikán múlik minden. Bőrszín, magasság, testsúly gyakorlatilag minden tulajdonságunk. Néha előfordul, hogy az élet sajátságos genetikával áld meg minket.

Így járt Denisz Vasurin is, aki egy ritka genetikai anomália miatt külsőleg egyáltalán nem öregszik. Ez az orosz férfi Krasznojarsz közelében él és már 32 éves.

Így néz ki ma.

Kezdetben minden a legnagyobb rendben volt, azt leszámítva, hogy alacsonyabb volt a kortársainál. De ez egyáltalán nem ritka. Aztán, ahogy teltek az évek kezdett egyre aggasztóbb lenni, hogy a fiú 13 éves kora óta semmit nem öregedett.

Ebben a távoli orosz kis falucskában mindenki ismeri őt. Sajnos a hírnév inkább átok volt a számára. Hiába lett egyre idősebb, a falubeliek számára akkor is csak egy kisfiú volt. Senki nem vette őt komolyan.

A rendőrség egyszer igazoltatta majd meg is vádolták közokirat hamisítással mert nem hitték el neki, hogy már elmúlt 32 éves.

A fejlődési rendellenesség csak a külsejére hatott ki. Belül ugyanolyan problémái vannak, mint bármelyik vele egykorú férfinak. Gyakran panaszkodik hátfájásra és fáradékonyabb is, mint egy kisgyerek.

Természetesen az élet számára nem állt meg. Már négy éve boldog párkapcsolatban él barátnőjével.

Mit gondoltok? Írjátok meg kommentben a véleményeteket!

Ezek is érdekelhetnek