Világunk.hu
2023 december 1 péntek
Világunk.hu
KezdőlapÉrdekességekEz az öt csillagjegy ösztönös hazudozó. A párod köztük van?

Ez az öt csillagjegy ösztönös hazudozó. A párod köztük van?

-

Senki sem szereti, ha hazudnak neki. Van pár csillagjegy, akiknek a vérében van a kamuzás. Inkább mismásolnak valamit, minthogy őszintén elmondják a véleményüket.

Amikor egy sikeres kapcsolat receptjéről kérdezünk valakit, akkor a legtöbb ember az őszinteséget és a bizalmat említi. A partnerek közötti kommunikáció minősége kiemelkedően fontosnak tűnik. Tény és való, hogy nehéz olyan emberre támaszkodni, aki nem őszinte velünk. Van pár csillagjegy, akiknek a vérében van a hazudozás. De miért? Nem feltétlenül hazudnak rossz okokból.

Rák

kep 2022 09 01 125507099

A Rák jegyében született emberek félelemből hazudnak. A rákok nem túl jók a konfrontációs helyzetekben. Ilyenkor inkább hazugsághoz folyamodnak, mint hogy szembenézzenek egy kényelmetlen igazsággal. Az érzelmek vezérlik őket, és nehezen megy nekik a logikus, józan ésszel való gondolkodás. Amikor az igazság kényelmetlennek bizonyul, inkább hazugságba burkolóznak.

Halak

kep 2022 09 01 125026123

Az állatövi Halak általában … félénkségből hazudnak. Bár könnyen kötnek szoros kapcsolatokat, szívből és őszintén szeretik partnereiket, nehezen tudják kifejezni igényeiket és elvárásaikat. Elvárják, hogy partnerük magától kitalálja őket, ami általában kudarcra van ítélve. Ekkor a Halak ahelyett, hogy egyenesen kimondaná, mit akar vagy mit nem, inkább hazugságokkal és manipulációkkal befolyásolják a helyzetet.

Ikrek

kep 2022 09 01 125037942

Általában a jószándék vezérli őket. Nem szeretnek rossz híreket közölni. Úgy vélik, hogy így jobban megvédhetik egy szeretett személy érzéseit. Az ikrek gyakran menekül hazugságba a számukra kellemetlen helyzetek elől.

Vízöntő

kep 2022 09 01 125205726

Ők szentül meg vannak győződve arról, hogy az erkölcs vezérli őket, és minden, amit tesznek, az egy nagyobb jó érdekében történik. Szóval a hazugság egy ártatlan „mellékese” a dolgok folyamának. A Vízöntő szemrebbenés nélkül fog hazudni, ha úgy gondolja, hogy az igazság árthat a kapcsolatának a partnerével. Ily módon az ellenkező hatást éri el, mert rettenetesen hazug és kiszámítható.

Mérleg

kep 2022 09 01 125411403

A bájos és kedves Mérlegek rosszul érzik magukat a komfortzónájukon kívül, például konfliktushelyzetekben. Hogy elkerüljék őket, hazudnak, de mindig finoman és diszkréten. Amint lehetőség nyílik egy vita elkerülésére vagy lerövidítésére, ösztönösen a hazugsághoz folyamodnak. Nincsenek kötélből az idegei…

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!