2022 július 5 kedd
KezdőlapEgészségEzek a csillagjegyek illenek össze legjobban az ágyban. Íme a tökéletes párosítás...

Ezek a csillagjegyek illenek össze legjobban az ágyban. Íme a tökéletes párosítás egy forró éjszakához…

-

Melyik csillagjegyek passzolnak legjobban az ágyban? A születési dátum nagy befolyással lehet a szexuális életünkre. Hogyan ellenőrizhető, hogy a kiválasztott személy jó partner lesz a számodra? Íme egy lista:

Mindannyian tudjuk, hogy számos tényező befolyásolhatja szexuális elégedettségünket. Lehet, hogy egy csillagjegy valóban ezek közé tartozik? A dolog teljesen logikus. Az ágyban már nem az számít, hogy valaki, hogy néz ki, hanem a temperamentum, jellemvonások stb. Ezek pedig leszűrhetők a csillagjegy alapján is. Persze jobb a gyakorlatban kideríteni, de azért nézzük meg, hogy mit mond az asztrológia ezzel kapcsolatban.

Íme a legösszeillőbb párok:

KOS + NYILAS

Az állatövi Kos tüzes temperamentumú, és olyan társat keres, aki szintén kerüli az unalmat és a rutint. A Kos gyakran kihagyja az előjátékot, és inkább a lényegre tér. Az ágyban elégedettek lehet a Nyilassal, aki tele van energiával, nem riad vissza az őrülettől és nem fél a kísérletezéstől.

BIKA + RÁK

A zodiákus Kossal ellentétben a Bika szereti a hosszú előjátékot, amelyet egy étteremben vagy moziban való randevúzással kezd. A bikák elcsábítanak és elbűvölnek, és a szexet inkább maratonnak tekintik, mint sprintnek. Ez biztosan tetszeni fog az érzelmes, finom Ráknak, akik szeretik a hosszantartó örömöket.

IKREK + VÍZÖNTŐ

Az Ikrek szeretnek kísérletezni, a Vízöntő pedig szórakozni. Ez a kombináció tökéletes lesz a hálószobában. Mindkét csillagjegy szeret flörtölni és hangosan beszélni az igényeiről. Az állatövi Ikrek és a Vízöntő biztosan nem fognak unatkozni egymással. Folyamatosan keresik a kalandokat és az új szenzációkat. Nem korlátozza őket holmi szégyen.

RÁK + SKORPIÓ

Fantázia és szenvedély – ez fogja megkülönböztetni ezt a párost. A Skorpiók értékelik az őszinteséget, a Rák pedig biztonságot akar. Ezért tökéletesen illeszkednek a hálószobába. A Rák és a Skorpió nem csak az ágyban lehet tökéletes pár – ez a páros a hétköznapokban is beválik majd.

NYILAS + OROSZLÁN

Ez egy igazán tüzes kombináció. A szikra garantált! A Nyilas és az Oroszlán dominálni akar, bátrak és erőteljes vágy hajtja őket. A Nyilas és az Oroszlán megvalósítja pikáns fantáziáit. Olyanokat, amelyektől mások megijeszthetnek.

SZŰZ + BAK

Ezek a csillagjegyek biztosítják, hogy partnere szexuális szükségletei ki legyenek elégítve, így tökéletesen illeszkednek az ágyba. Szeretetre és törődésre van szükségük, de szeretnek viszonozni. Addig maradnak az ágyban, amíg mindketten többszörös orgazmusban nem részesülnek.

MÉRLEG + KOS

A mindennapokra nem jó választás ez a duo, de az ágyban működni fog. Az ellentétek vonzzák egymást. A mérleg megtanítja a kosnak, hogyan lassítson le, és élvezze az egész éjszakán át tartó huncutkodást.

HALAK + SKORPIÓ

A halak romantikus. A szenvedély a középső nevük. Így van ez a skorpió esetében is. A szenvedélyes lelkek egymásra találnak. A siker alapja az igények és a kreativitás őszinte kifejezése. A halak és a skorpió ezt jól tudják. Az életben nem valószínű, hogy tartós kapcsolatot tudnak létrehozni. Mondhatnánk azt is, hogy ez egy barátság extrákkal dolog…

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ezek is érdekelhetnek