2022 május 17 kedd
KezdőlapEgészségEzek a csillagjegyek tökéletes párost alkotnak az ágyban.

Ezek a csillagjegyek tökéletes párost alkotnak az ágyban.

-

Mely csillagjegyek passzolnak leginkább az ágyban? Az születési dátumunk meghatározó lehet ebből a szempontból, hiszen nagy hatással van az adott elem, a szexuális életünkre.

A csillagjegyek és a hálószobai titkok egy nagyon különleges kérdés. Mindannyian tudjuk, hogy számos tényező befolyásolhatja szexuális elégedettségünket. Lehet, hogy egy csillagjegy valóban ezek közé tartozik? Az állatöv jegy az egyik olyan tényező, amely befolyásolhatja jellemvonásainkat, temperamentumunkat. Ez pedig nagyon fontos az ágyban.

Ki-kivel passzol össze?

KOS – NYILAS

A kos tüzes temperamentumú és hasonló társat keres. Nem szereti a rutint és az unalmat. A Kos gyakran kihagyja az előjátékot és a lényegre tör. A Nyilassal is jó párost alkothat.

BIKA – RÁK

A bika szereti a hosszú előjátékot. Szereti ha az egésznek megvan a maga, romantikus hangulata. Egy kis randevú, mielőtt az ágyban kötnének ki. Számukra a szex inkább maraton, mint sprint. A rákok is ilyenek.

IKREK – VÍZÖNTŐ

Az Ikrek szeret kísérletezni, a Vízöntő pedig szórakozni. Ez a kombináció tökéletes lesz a hálószobában. Mindkét csillagjegy szeret flörtölni és beszélni az igényeiről. Az állatövi Ikrek és a Vízöntő biztosan nem fognak unatkozni egymással. Folyamatosan keresik a kalandokat és az új izgalmakat. Nem korlátozza őket a szégyen.

RÁK – SKORPIÓ

Fantázia és szenvedély – ez fogja megkülönböztetni ezt a párost. A Skorpiók értékelik az őszinteséget, a Rák pedig biztonságot akar. Ezért tökéletesen illeszkednek a hálószobába. A Rák és a Skorpió nem csak az ágyban lehet tökéletes pár – ez a páros a hétköznapokban is passzol.

NYILAS – OROSZLÁN

Ez egy igazán tüzes kombináció. A szikra garantált! A Nyilas és az Oroszlán dominálni akar, bátrak és erőteljes vágy hajtja őket. A Nyilas és az Oroszlán megvalósítja a legizgatóbb fantáziáit is, amelyek másokat megijeszthetnek.

SZŰZ – BAK

Ezek a csillagjegyek biztosítják, hogy partnere szexuális szükségletei ki legyenek elégítve, így tökéletesen illeszkednek az ágyba. Szeretetre és törődésre van szükségük, de szeretnek viszonozni. Addig maradnak az ágyban, amíg mindketten többszörös orgazmusban nem részesülnek.

MÉRLEG – KOS

Különböző jegyek, de az ellentétek vonzzák egymást. A hétköznapokban nem passzolnak össze, de az ágyban miért ne?! A Mérleg megtanítja a Kosnak, hogyan lassítson le egy kicsit és élvezze az egész éjszaka tartó hancúrt…

HALAK – SKORPIÓ

A halak romantikus, de a szenvedély a középső nevük. Ez így van a skorpió esetében is. A szenvedélyes lelkek mindig egymásra találnak.  A siker alapja az igények és a kreativitás őszinte kifejezése. A Halak és a Skorpiók ezt nagyon jól tudják. Az életben azonban nem valószínű, hogy tartós kapcsolatot hoznak létre. Mondhatnánk, hogy ezek asztrológiai barátok, extrákkal…

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben.

Ezek is érdekelhetnek