2022 augusztus 15 hétfő
KezdőlapEmberekEzek a pasi csillagjegyek hajlamosabbak a hűtlenségre - Te köztük vagy?

Ezek a pasi csillagjegyek hajlamosabbak a hűtlenségre – Te köztük vagy?

-

Egy párkapcsolatban jó néhány feltételnek teljesülnie kell ahhoz, hogy valóban működőképes legyen. Létfontosságú a bizalom, a megértés, a törődés, a szerelem és nem utolsó sorban a hűség. Rengeteg nehézség akadályozhat minket a párunkkal való összecsiszolódásban, de abban az esetben, ha egymásnak teremtett minket az ég, akkor biztosan sikerülni fog.

Az pedig, hogy ki mennyire hűséges, már sokkal érdekesebb és izgalmasabb kérdés. Természetesen általánosítani nem lehet, de a csillagjegyek alapján sok mindenre lehet következtetni. Ugyanakkor tényleg nem győzzük kihangsúlyozni, hogy kinek nem inge, nem veszi magára. Hiszen mindannyiunknak más a múltja, más a jelene és más-más párkapcsolataink voltak. Sokat nyom a latba, hogy megcsaltak-e valaha téged, te megcsaltál-e valakit, de a hangsúly így is minden esetben a miért kérdésen van. Hiszen, mint tudjuk, minden okkal történik.

De, mit árul el a egy pasiról a csillagjegye? Hajlamos-e a megcsalásra vagy sem? Posztunkból megtudhatod, melyik az a négy pasi csillagjegy, amelyik a leggyakrabban lép félre. Te köztük vagy? Hölgyeim, a párotok köztük van?

KOS

A Kos csillagjegyű férfinak alapvetően makacs természete van, de emellett folyamatosan kalandra, izgalomra vágyik. Keresi az új élményeket, egy pillanatra sem áll meg. Ugyanakkor az sem mellékes számára, hogy te magad éreztesd vele, hogy szereted és ő a legfontosabb ember az életedben. Ez a legszörnyűbb kombó, ami a pasikat illeti. Mivel állandó jelleggel hajszolja a kalandokat és versenyez férfitársaival, hajlamos a megcsalásra. Van benne egyfajta bizonyítási vágy, hogy ő jobb, mint az összes többi pasi és oda vannak érte a nők.

IKREK

Az Ikrek férfi tulajdonképpen akárkit képes levenni a lábáról, ezt a képességét pedig, gyakran ki is használja. A legtöbb esetben csak ártalmatlan flörtről van szó, ám, ha tőled nem kapja meg amire vágyik, akkor máshol vigasztalódik. Ha unatkozni kezd melletted, akkor biztosan megcsal majd.

NYILAS

A Nyilas oda meg vissza van a kalandokért, az izgalomért, a bulikért és azért, hogy új emberekkel ismerkedjen meg. Igen, leginkább hölgyekkel. Irtózik az elköteleződéstől és attól, hogy mindennap rutinszerűen csináljon valamit. Neki kell a pörgés, a bizsergés és mivel fontos számára az intimitás is, szinte képtelen hűséges maradni párjához.

RÁK

A Rák alapvetően egy hűséges típus lenne, ha… Igen, ott a ha. A Rák egyébként gondoskodó, szerető, mindent megtesz párjáért. DE! Amikor bele taposol a lelkébe, megbántod őt, akkor önzővé válik. Téged elfelejt és csak az jár az eszében, hogy neki mi a legjobb. Ez nagy valószínűséggel egy másik lány lesz. Amit tőled nem kap meg, azt megkapja mástól. A vigasz pedig megcsalás és egy másik lány formájában érkezik meg.

Ezek is érdekelhetnek