2022 október 2 vasárnap
KezdőlapÉrdekességekEzekből a csillagjegyekből válhat a legrosszabb feleség. Inkább maradj agglegény, minthogy velük...

Ezekből a csillagjegyekből válhat a legrosszabb feleség. Inkább maradj agglegény, minthogy velük kezdj!

-

Az asztrológia olyan terület, amely évezredek óta kíséri az emberiséget. Lehetséges, hogy rossz feleségnek van egy meghatározott csillagjegye? Az asztrológusok szerint igen!

A legtöbb jós szerint a csillagjegyeket nem lehet általánosítani. A különböző horoszkópok azonban közös jellemzőkkel bírnak, melyek befolyásolhatják az olyan kérdéseket, mint az egészség és a házasság. Nem egyszer írtunk olyanról, hogy melyek azok a csillagjegyek, melyek összeillenek és melyek azok, akik nem.

Na, de kiből lesz a legjobb feleség? És kiből nem?

Belőlük nem!

SZŰZ
Rossz választás. Mindig valami baja van. Folyton panaszkodik. Tökéletes partner szeretne lenni, de valami apróság miatt úgyis nyafogni fog. Emellett a SZŰZ mint feleség gyanakvó és bizalmatlan. Minden lépésnél próbálja bizonyítani párja hűtlenségét.

SKORPIÓ
Feleségként olyan életet biztosít kedvesének, amely tele van… veszekedésekkel, haraggal, sajnálkozással. A házasságban teljes mértékben át akarja venni az irányítást férje felett, és mindig a saját akaratát próbálja érvényesíteni.

KOS
Első pillantásra ideálisnak tűnhet. Idővel azonban követelményei megterhelővé válnak a férfi számára. Utálja az unalmat, ezért nem számíthatunk a tévé előtti gondtalan heverészésre. Szeret uralkodni, és nem fél a veszekedésektől. Gyakran provokálja is…

VÍZÖNTŐ
Kiszámíthatatlan. Annyira fontos neki a szabadsága, hogy minden megszelídítési kísérlet sorra kudarcba fullad. Általában szakítással, válással végződik. Ez főleg akkor jellemző, ha valaki megpróbálja rákényszeríteni a saját akaratát, szabályait. Esetleg, ha meg akarjuk mutatni neki, hogy milyennek kell lennie egy példamutató feleségnek. A saját szabályai szerint él.

Vannak jó feleségek is!

RÁK
A legjobb feleséganyag. Odaadó partner és csodálatos anya. Otthon gondoskodik a harmonikus légkörről, jól főz és nem okoz csalódást párjának.

BAK
Rendkívül türelmes nő, és örökké szeretni fog. A házasság jóban-rosszban kitart. Törődik a házzal, gyerekekkel és a férjével is. Keményen dolgozik.

HALAK
Könyörületes, érzékeny és hűséges. Megbízható ember. Néha ugyan szeszélyes, de partnere értékelni fogja az odaadását.

MÉRLEG
Mindig gondoskodni fog arról, hogy kedvese szenvedélye ne halványuljon el. Pozitív beállítottsággal inspirálnak. Sok szeretetet és harmóniát hoznak a házasságba. Utálnak vitázni. Inkább kompromisszumot kötnek.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ez is érdekelhet: Ezen 5 csillagjegyben született férfiakból válnak a legjobb apák. Mindent megtesznek a gyermekeikért


Ezek is érdekelhetnek