2022 május 23 hétfő
KezdőlapEmberekEzeket a magyar nőket körözi a rendőrség - Figyelem, veszélyesek!

Ezeket a magyar nőket körözi a rendőrség – Figyelem, veszélyesek!

-

A rendőrök felelősek a biztonságunkért és veszély esetén őket kell értesítenünk. Mivel világszerte megszámlálhatatlan bűnöző rejtőzködik, egyáltalán nincs könnyű dolguk. Ez alól Magyarország sem kivétel, sajnos. Ugyanakkor nemcsak férfiak követnek el bűncselekményeket, a nők között is bőven találunk erre negatív példát. Hazánk ötven legveszélyesebb bűnözője között a gyengébbik nem képviselőiből sincs hiány.

Jelenleg öt nő szerepel ezen a toplistán, akiket köröz a magyar rendőrség. Tartózkodási helyükről semmilyen információ nem áll rendelkezésükre, ezért a lakosság segítségét is kérik az elfogásukban. Így, ha bárki látja őket valahol az ország területén, azonnal értesítse a hatóságokat. Ezek a nők rendkívül veszélyesek, ezért senki ne kezdjen önálló akcióba!

Illegális szereket árult gyermekei mellett Ildikó.

Dudás Ildikó Tatabányán született és illegális szerekkel kereskedett, de emellett más bűncselekmények miatt is keresik. A nőt hat év fegyházbüntetésre ítélték, de négy éve nyomtalanul eltűnt. A terjesztés mellett fogyasztotta is az árut, sőt, gyermekei jelenlétében árulta azt. Jelenleg európai elfogatóparancs van ellene.

Több körözés is érvényben van Andrea ellen.

Dubla Andrea és társa 2012-ben értékesítettek 4400 tonna kukoricát, ám amikor a vevő a terményért ment, csak annak hűlt helyét találta. A csalók 250 millió forintot utaltattak át vele, amiért végül nem kapott semmit. Akkoriban a bűnöző és társa elhagyta az ország területét, de Andrea társát 2016-ban már a reptéren elfogták, amikor hazatért Thaiföldről. A magyar rendőrség ezt a nőt keresi a leghosszabb ideje, emellett pedig tizenegy körözés van érvényben ellene. A csalás még nem volt elég, Andrea négyszáz millió forint hitelt is felvett, amit persze azóta sem fizet.

2015 óta keresik Ildikót.

A 38 éves Ujhelyi Ildikó Kemecsén született. Csalás, rongálás, lopás és sikkasztás miatt keresi a magyar rendőrség, de 2015 óta egyetlen nyomra sem bukkantak. Jelenleg nyolc körözés van érvényben ellene, mivel 2018-ban nem vonult be a börtönbe.

Rablás és lopás miatt kell bűnhődnie.

Pelikán Ildikó, győri születésű bűnöző, akinek már négy éve nem sikerült a nyomára bukkanni. Rablás és lopás miatt körözik a 49 éves nőt, akinek be kellett vonulnia a börtönbe, de ehelyett megszökött.

Klaudia 29 évesen tűnt el, a rendőrség azóta keresi.

Bakonyi Klaudia 29 évesen szökött meg az igazságszolgáltatás elől. Jogerős ítélettel rendelkezett, kétrendbeli lopás miatt, három évre ítélték, de nem vonult be a büntetés végrehajtási intézetbe.

Ezek is érdekelhetnek