2022 július 3 vasárnap
KezdőlapEmberekEzen 5 csillagjegyben született férfiakból válnak a legjobb apák. Mindent megtesznek a...

Ezen 5 csillagjegyben született férfiakból válnak a legjobb apák. Mindent megtesznek a gyermekeikért

-

A csillagjegyünk sok mindent elárul rólunk. Ezt mindenki tudja. Vannak, akik ezek alapján választanak párt maguk mellé, hiszen az adott csillagjegyben született emberek hasonló tulajdonságokkal bírnak. Most arról szedtünk össze egy kisebb szösszenetet, hogy egyes csillajegyek miként befolyásolják az apai szerepet, létet. Melyikek azok, akik apaként a legjobban működnek.

Kos
Az ebbe a csillagjegybe tartozó férfiak nagyszerűen élik az apa szerepét. A családi élet a legfontosabb számukra. Komoly támaszt jelentenek a gyerekeiknek és sok mindent megengednek, de nem esnek át a ló túloldalára. Felelősségteljes szülők, elkötelezettek utódaik nevelése iránt. Ennek a jegynek az apukái mindig igyekeznek a lehető legtöbb időt szentelni gyermekeiknek.

Ikrek
Az ikres apa szeret a gyerekekkel időt eltölteni, és általában az aktív szórakozásra összpontosít. Mindig igyekszik mindenféle attrakciót kitalálni. Állandóan meg akarja lepni utódait, hogy ne unatkozzanak. És valójában így is van. Az iker-apával rendelkező gyerekek soha nem unatkoznak.

Bika
A bikák nagyon gondoskodó szülők. Néha még túlságosan is. Egy dolog azonban biztos, soha nem engednék meg, hogy gyermekeiket bántsák. Szó szerint bármit megtesznek értük. Mindig először rájuk gondolnak, aztán magukra. Leghőbb vágyuk, hogy utódaik mindig boldogok legyenek. Elsődleges feladatuk a gondtalan gyermekkor biztosítása a picik számára.

Rák
A rák férfiak a szívük után mennek. Fontos számukra, hogy a gyermekeik is tisztában legyenek azzal, hogy ne féljenek kimutatni érzelmeiket. Már kiskoruktól kezdve is koruknak megfelelő beszélgetéseket folytatnak velük. Ez kvázi egy kezelés, melyet azt a célt szolgálja, hogy megtanulják a gyerekek, hogy legyenek nyitottak más emberek felé.

Bak
A bakok szeretik mindig maguk körül tudni a gyerekeket. Szabadidejük minden percét rájuk áldoznák. Egy bak apuka számára a legfontosabb, hogy a gyermekeiből leleményes ember legyen. Szeretik megosztani velük a tapasztalataikat és megismertetni velük az őket körülvevő világot. Örülnek ha beszélgethetnek a gyerekeikkel. Mindent megtesznek azért, hogy felnőttkorukban is megbirkózzanak a feladatokkal és magabiztos, nyitott emberekké váljanak.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ezek is érdekelhetnek