Világunk.hu
2023 november 30 csütörtök
Világunk.hu
KezdőlapEmberekEzért fognak Veled szakítani a csillagjegyek! Most megtudhatod, mire figyelj!

Ezért fognak Veled szakítani a csillagjegyek! Most megtudhatod, mire figyelj!

-

Mi a legfőbb indok, amiért a csillagjegyek bedobják a törülközőt?! Most megtudhatod, mire figyelj.

KOS

Lételeme a szenvedély. Ha kezd kihűlni a dolog, azonnal a szakításon gondolkodik. A kos folyton izzik és nem szereti olyan dolgokkal húzni az idejét, amiért nem lelkesedik. Nem marad olyan párkapcsolatban, amiben már nincs szenvedély.

kep 2023 03 17 132541176

BIKA

Fontos számára a bizalom. Ha az megszűnik, akkor nincs maradása. Az egyik leghűségesebb csillagjegy és számára rendkívül fontos, hogy számíthasson a társára. Főleg akkor, amikor baj van. Ha ez nincs, akkor inkább lelép.

IKREK

A beszélgetés! Imád csacsogni. Számára ez egy lételem. A kommunikáció az, amitől két ember közelebb kerülhet egymáshoz. Ha valakivel nem tud mély beszélgetésekbe habarodni, akkor elveszti az érdeklődését.

kep 2023 03 17 132555071

RÁK

Folyamatosan kell neki az érzelmi támogatás és biztonság. Ha a rák bizonytalanná válik és kétségek kezdik gyötörni, akkor az a párkapcsolat végét jelenti. Fontos, hogy folyamatosan érezze a társa szerelmét. E nélkül számára minden értelmetlen.

OROSZLÁN

Addig marad a párkapcsolatban, ameddig a párja maximálisan odaadó az irányába. Gőgös és büszke jegy, aki nem vesztegeti az idejét olyan dologra, ami nem teszi értékesebbé az életét.

kep 2023 03 17 132608656

SZŰZ

A becsület lovagja. Nem szereti a drámakirálynőket és gyűlöli a kertelést, mismásolást. Ami a szívén az a száján. Látni rajta, ha elege van az egészből.

MÉRLEG

Romantikus lélek, aki szereti az érzelgős, giccses dolgokat. Ennek ellenére elvárja a másiktól, hogy a párkapcsolat ne legyen túl geil, csöpögős. Szereti a klasszikus udvarlást, de a nyáltenger hamar megfekszi a gyomrát.

kep 2023 03 17 132625227

SKORPIÓ

Temperamentumos és szenvedélyes, aki folyamatosan a szerelemnek akar hódolni. Kedvenc helye a hálószoba, ahol bizony teljesíteni kell a másiknak. Ha elmúlik a szenvedély vagy kihunynak az érzések, akkor a Skorpió bizony tovább áll.

NYILAS

Optimista és pozitív kisugárzású. Ugyanerre van szüksége a másik oldalról is. Ha az illető unalmas, vagy pesszimista, akkor a nyilas le fog lépni. Számára szükséges az, hogy inspiráló emberekkel legyen körülvéve.

kep 2023 03 17 132651710

BAK

Ambiciózus és szorgalmas. Számára fontos, hogy a párja ösztönözze őt, ugyanakkor mellette álljon, ha nehézségekkel vagy kihívásokkal szembesül. Nem szereti, ha a párkapcsolat kizárólag az ő vállán nyugszik.

VÍZÖNTŐ

Szüksége van a térre és a szabadságra. Ha megpróbálod beszabályozni, akkor le fog lépni. Nem szereti ha valami kényelmetlen. Kell, hogy szeresség, de kell neki a levegő is. Az önállósága mindennél fontosabb

kep 2023 03 17 132707735

HALAK

Fontos, hogy ugyanazt az erőfeszítést lássa a másik félnél, mint amennyit ő tesz a kapcsolatba. Olyan partner kell neki, aki képes ugyanannyit beletenni a boldogságért. Ha azt látja, hogy a másik fél belekényelmesedik a kapcsolatba, akkor kiadja az útját.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Via