2022 május 22 vasárnap
KezdőlapEmberekEzért tartom sokkal többre a 40 feletti nőket, mint a mai lányokat

Ezért tartom sokkal többre a 40 feletti nőket, mint a mai lányokat

-

Azok a nők, akik betöltötték a negyvenedik életévüket, sokkal vonzóbbak a férfiak számára. Nem csak a megjelenésük miatt, hanem a tapasztalataik miatt is. Bizony ezek a nők sokkal pompásabbak, mint a húszon éves korosztály hölgyei. Mai cikkünkben úgy döntöttünk bemutatjuk, hogy miért jó választás egy ilyen nő, miért érdemesebb vele kezdeni, mint fiatalabb társával.

Egy ennyi idős hölgy, nem fogja csak azért felkelteni a kedvesét az éjszaka kellős közepén, hogy rákérdezzen épp mi jár a fejében. (Nyilván semmi mert aludt!) Nem mérges amiatt, mert párja leül a kanapéra focimeccset nézni, hiszen tudja, hogy kell egy kis “én idő”. Ilyenkor elfoglalja magát olyannal, ami érdekli, például könyvet olvas, vagy az édesanyjával, barátnőivel beszél telefonon.

Akik már betöltötték azt a bizonyos negyedik X-et, céltudatosak, tudják, hogy mire van szükségük és mit szeretnének elérni az életben. Azzal is tisztában vannak, hogy mit akarnak egy férfitól. A legfontosabb, hogy sosem fogja azzal pazarolni az idejét és energiáját, hogy kritizálja az erősebbik nem képviselőit.

Mivel ezeknek a hölgyeknek van tartása, ezért biztos lehetsz benne, hogy sosem fog a nagy közönség előtt jelenetet rendezni vagy megalázni, bizony még akkor sem, ha pontosan ezt érdemelnéd. Sokkal többet árul el róluk, ha diplomatikusan oldják meg a helyzeteket.

Egy ennyi idős nő rendelkezik már akkora önbizalommal, hogy minden szívfájdalom nélkül bemutat a családjának és a barátainak. Sok nő azonban fél, megismertetni kedvesét a többi barátnőjével, mindezt azért, mert egyáltalán nem bízik a partnerében. A negyven feletti nőket, már hidegen hagyja, hogy más emberek milyen véleménnyel vannak róla vagy az életéről.

A negyvenes éveikben járó hölgyek, képesek igazi pszichológussá változni. Ilyenkor már semmi szükség arra, hogy a pasi elmondja neki ha valami bántja, mivel azt már akkor érzi, amikor megpillantja.

Bizony ezeket a hölgyeket sokkal vonzóbbá teszi, ha vörös színű ajakrúzst tesznek fel, ám ugyanez már nem mondható el húszon éves társaikról. Nem szégyenkeznek amiatt, mert egy-két ránc megjelent az arcukon hanem büszkék rá, mivel úgy gondolják, hogy ez a tapasztalat egyik jeleként szolgál.

Ők nem fognak azon aggodalmaskodni, hogy elmondják-e azt, ami a szívüket nyomja, mert sokkal jobban preferálják az egyenességet. Sosem félnek attól, hogy a szemébe mondják egy férfinak, hogy egyáltalán nem udvarias.

Az érett nők biztosak érzéseikben, nem kacsintgatnak egyik irányba sem, viszont azonos korú férfi társaik azonban megnéznek maguknak egy-két fiatalabb és csinos nőt. Ebből is látható, hogy mekkora különbség van köztük.

Ezek is érdekelhetnek