2022 augusztus 8 hétfő
KezdőlapPárkapcsolatEzért veszi fel a nyúlcipőt a Nagy Ő - A különböző csillagjegyek...

Ezért veszi fel a nyúlcipőt a Nagy Ő – A különböző csillagjegyek így ijesztik el az igazit

-

Minden csillagjegynek megvan a maga jó és rossz tulajdonsága. Ebben nincs is semmi furcsa, hiszen egyikünk sem tökéletes. Túl egyszerű lenne úgy az életünk. Igaz? Nos, legyen szó bármilyen rossz tulajdonságról vagy szokásról, nem árt, ha nagyon odafigyelünk, ugyanis ezek következtében akár életünk szerelmének is búcsút inthetünk.

Persze nem egyértelmű, hogy a Nagy Ő azonnal felveszi a nyúlcipőt, de nem árt vigyázni. Mind a tizenkét csillagjegy elkövethet valamit, ami elriasztja azt, akit tiszta szívből szeret. Posztunkban lerántjuk a leplet a csillagjegyek “hibáiról”. Abban az esetben, ha magadra ismersz sem kell kétségbeesned, hiszen tudni fogod, mi az, amin változtatnod kell.

Kos (Március 21. – Április 19.)

Mivel nagyon óvatosan kezeled az elköteleződés kérdését, párod nyugtalanná válik. Imádod a kalandot, az izgalmat és az újdonságot. Ahogy beleszoksz a párkapcsolatba, az életbe valakivel, elkényelmesedsz. Pedig te szereted a változásokat és nagyon nehezen bírsz megmaradni egy helyben. Ha megtalálod azt a személyt, akivel szívesen leélnéd az életed, rendkívül nehezen határozod és kötelezed el magad.

Bika (Április 20. – Május 21.)

Azzal keltesz félelmet az igaziban, hogy nem engeded őt hibázni. Az egyik legjobb tulajdonságod az, hogy nagyon heves vagy és érzelmes, mélyen tudsz szeretni. Elsőre gondolhatnánk, hogy te vagy a tökéletes pár, hiszen önzetlen, lendületes és melegséggel teli vagy. Ugyanakkor éppen ez az, ami miatt soha nem hagyod, hogy minden menjen maga rendjében és tempójában, valamint nem tűröd, ha a társad nem tökéletesen cselekszik. Mivel nem vagy képes elnézni még a legapróbb hibáit sem, sok a veszekedés a kapcsolatodban, amit párod előbb-utóbb megelégel és elhagy téged.

Ikrek (Május 22. – Június 21.)

Döntésképtelen vagy, ezért mindig a párodra hárítod a felelősséget, hogy döntsön helyetted. Ez pedig, el is riasztja majd őt. Partneredhez valójában nem tanácsért fordulsz, hanem azért, hogy ő határozzon helyetted. Elvárod tőle, hogy pontosan tudja, te mit szeretnél, legyen szó a kapcsolatotokról vagy éppen a munkádról. Talán nem is tudod pontosan, hogy ki vagy, így a párodra hárítod a feladatot, hogy kitalálja ezt is.

Rák (Június 22. – Július 22.)

Igyekszel megmondani a Nagy Ő-nek, hogyan érezze magát. Erős személyiség vagy, jó emberismerő, ez pedig, akár lehetne előnyös is. Általában kimutatod saját érzéseid a partnerednek, de nem hagyod, hogy ő is ezt tegye. Meg akarod mondani neki, hogy mit csináljon, hogyan csinálja és mit érezzen. Ez pedig, riasztó lehet számára, ugyanis így nincsenek saját érzelmei, sőt, döntései sem.

Oroszlán (Július 23. – Augusztus 22.)

Irányítani próbálsz valamit, ami nem lehet. Tisztában vagy azzal, hogyha kezedbe veszed a dolgokat, akkor mindig valami jó sül ki belőle. Ez azonban, nem feltétlenül igaz a szerelmi életedre is. A szerelmet nem lehet ellenőrizni, manipulálni. Ezt nem látod be, így elijeszted szerelmedet. Ne akarj uralkodni valami felett és ne akard azt irányítani, amit nem lehet. Hidd el, menni fog.

Szűz (Augusztus 23. – Szeptember 22.)

Saját magad félemlíted meg. Ismerős? Ha eljutsz arra a pontra, hogy elégedett vagy a kapcsolatoddal, akkor biztos, hogy előállsz valamivel, ami véget vethet neki. Nem tudod, hogy szerelmetek megéri-e a fáradalmakat, a küzdelmet. Nem veszed észre, hogy partnered támogat. Leginkább a pároddal kellene foglalkoznod, nem pedig azzal, mi nem jó egy tökéletes kapcsolatban. Ne keress hibát abban, amiben nincs, legalábbis egyelőre.

Mérleg (Szeptember 23. – Október 22.)

Azzal félemlíted meg életed szerelmét, hogy ő maga úgy érzi, állandóan versenyeznie kell valakivel. Nagyon jó dolog, ha körülvesznek szeretteid és sok barátod van, de párodban azt az érzést keltheti, hogy neki versenyeznie kell velük, harcolnia kell a figyelmedért és nem utolsó sorban azért, hogy ő legyen az első az életedben.

Skorpió (Október 23. – November 22.)

Szabotálod a saját boldogságod és észre sem veszed. Egyszerűen képtelen vagy boldog lenni, nem engeded szabadjára az érzelmeidet, nem a pillanatnak élsz. Ehelyett féltékeny, önbizalomhiányos és aggodalmas vagy. Így a kapcsolatod könnyen tönkremehet, hiszen párod nem tudja elviselni, hogy nem bízol benne, hogy nem érzi, hogy szereted őt és azt sem, hogy ennek következtében korlátozod.

Nyilas (November 23. – December 21.)

Túlságosan passzív vagy a kapcsolatodban és úgy is állsz hozzá. Az optimizmus és a gondtalanság jó dolog is lehet, ennek ellenére viszont, van ennek egy hátulütője is. Egy ponton ugyanis, megtorpansz. Ez azt jelenti, hogy partnered nem érzi, hogy te is benne vagy ebben a kapcsolatban. Ő mindent megtesz érted, a kapcsolatotokért, veled ellentétben. Úgy érzi, te félrevonulsz és nem is akarsz részt venni benne.

Bak (December 22. – Január 20.)

Te mindig a legrosszabbat feltételezed. Ez megmérgezi a kapcsolatod és elijeszti társadat. Mivel ok nélkül nem bízol benne, sőt, a közös jövőben sincs bizodalmad, ezt nem is tudod sokáig titkolni. Párod is észreveszi ezt. Ha pedig érzi, hogy nincs jövőtök együtt, akkor bizony le fog lépni. Egy kapcsolat, ami nem halad sehova, eleve halálra van ítélve.

Vízöntő (Január 21. – Február 18.)

Minden áron és minden lehetséges eszközzel magadat véded. Ez akadályoz a kapcsolatodban. Hiába vagy őszinte magaddal, ha társaddal nem. Ha pedig, önmagad leszel, akkor azonnal magányra vagy ítélve, mert egyetlen célod elszakítani magad a másiktól, amivel még meg is bántod őt. Képtelen vagy elhinni, hogy valaki valójában szeret és téged akar.

Halak (Február 19. – Március 20.)

Azt hiszed, a dolgok saját maguktól megoldódnak majd. Ez a nagy hiba, ami miatt a Nagy Ő hanyatt-homlok menekül előled. Könnyen lépsz kapcsolatba másokkal, kedves és együtt érző vagy. Azonban, amikor kapcsolatod kezd komolyra fordulni, azonnal elszaladnál. Számodra a kihívások egyenlők a meneküléssel. Elég egyetlen kis probléma, máris megfutamodsz ahelyett, hogy megpróbálnád megoldani azt.

Ezek is érdekelhetnek