2022 május 16 hétfő
KezdőlapEmberekEzt a 3 csillagjegyet a legkönnyebb átverni. Te köztük vagy?

Ezt a 3 csillagjegyet a legkönnyebb átverni. Te köztük vagy?

-

A csillagjegyek nagyon sok mindenről árulkodhatnak, például milyen személyiségjegyek dominálnak benned, mik a rossz illetve a jó tulajdonságaid, mennyire vagy önző vagy épp önzetlen egy párkapcsolatban… stb. Ezen kívül persze számos más információt is el tud mondani egy adott személyről. Akármennyire is nem tetszik minden embernek van gyengepontja, ezt persze sokan nem ismerik el. A csillagjegyek azonban el tudják árulni, hogy mennyire vagy hiszékeny és könnyen átverhető, naiv ember. Ma úgy döntöttünk, hogy azt a három jegyet vesszük most elő, akiket a legegyszerűbb palira venni. A legnagyobb kérdés azonban az, hogy te közéjük tartozol-e.

Halak (02. 20. – 03. 20.)

Mivel álmodozó, ábrándozó személyiségű ember vagy, ezért figyelmen kívül hagysz dolgokat, nem látod át teljes mértékben a helyzeteket. Könnyedén át lehet verni, mert benned fel sem merül annak az esélye, hogy csak amiatt kérjék ki a véleményed, vagy a segítséged, hogy visszaéljenek vele, vagy kihasználjanak. Nagyon kedves vagy, jószívű teremtés, aki emiatt csúnya csapdákba is eshet. Ha egy kicsit kiszélesíted a látóköröd és jobban összpontosítasz egy feladatra, emberre, akkor nem lesz baj.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Az egyetlen gyengepont az életedben a családod. Értük bármire képes lennél, a saját érdekeidet is háttérbe szorítanád csak azért, hogy nekik jó legyen. Ha olyan helyzetbe kerülnél, hogy döntened kellene egy nyugodt állás vagy a gyermekeid jóléte között inkább maradnál a zűrös helyen, csakhogy ők ne szenvedjenek hiányt. A szemfülesek erre rájöhetnek és ezt mindig ellened fordíthatják. Amennyiben pénzügyi döntések elé kerülnél, olyan személy tanácsaira bízd magad, akiben maximálisan megbízol.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Te vagy a legoptimistább ember az egész föld kerekén, aki kenyérre lehet kenni és mindenkivel barátságos vagy. Te vagy az, aki fényt hozol mások életébe, de vigyázz mert ezt nagyon könnyen ki is használhatják. Minden emberről azt gondolod, hogy kedves és odaadó pedig nem így van, de szívesen adsz nekik esélyt. Mivel ennyire jóhiszemű vagy nem veszed észre, ha mások át akarnak verni. Ha kiderül, hogy átejtettek, akkor bizony összetörik a szíved és nehezen épülsz fel az árulásból. Ha megtartod mindenkivel szemben a három lépés távolságot, akkor elkerülheted a kellemetlen és fájdalmas helyzeteket.

Neked mi a csillagjegyed? A három között vagy?

Ezek is érdekelhetnek