2022 május 17 kedd
KezdőlapEmberekEzt a 6 viselkedést nem tudják a nők elviselni egy párkapcsolaton belül.

Ezt a 6 viselkedést nem tudják a nők elviselni egy párkapcsolaton belül.

-

Minden ember szeretne egy normális és harmonikus kapcsolatban élni, ám vannak olyan helyzetek és szokások, melyek ellehetetlenítik ennek az esélyét. Ilyen például az ok nélküli féltékenység, az anyagi helyzet egyenlőtlensége, hazugság… stb. Akármennyire is szeretünk valakit, akkor is vannak határok, amiket ha valaki átlép, akkor onnantól kezdve nincs visszaút. A nők a cikkünkben felsorolt hat helyzetet képtelenek elviselni egy párkapcsolaton belül és inkább az egyedüllétet választják, minthogy olyan dolgokat kelljen elviselniük, amivel egyáltalán nem értenek egyet és nem fér bele az értékrendjükbe.

1, Megcsalás

Ha egy kapcsolat eljut addig a pontig, ahol az egyik fél megcsalja a másikat, ott már nincs jele sem az érzelmeknek, sem a tiszteletnek. Köztudott, hogy aki egyszer félrelép, az mégy egyszer meg fogja tenni. Szóval, ha kiderül, hogy a férfi megcsalta a nőt onnantól fogva nincs visszaút.

2, Ha a férfi folyamatosan átlép egy bizonyos határt.

Minden ember életében vannak határok, amiket ha a másik fél átlép azzal komoly problémákat generál a kapcsolatban. Ez a tiszteletlenség egyik jele, így ha folyamatosan előfordul, hogy a férfi átlépi a nő határait, nagy az esély rá, hogy egy idő után megelégeli és lelép.

3, Állandó jellegű hazudozás.

Még abban az esetben is negatív irányt vehet a kapcsolat, ha nincs is szó megcsalásról, ugyanis a bizalmatlanság, információk elhallgatása és a hazugság is egyaránt le tud rombolni egy szépen felépített viszonyt. A nők nagyon nehezen viselik, ha nem mondanak nekik igazat és végképp nem tudnak együtt élni egy olyan emberrel, aki rendszeresen kamuzik nekik. Nincs is őrjítőbb érzés annál, mikor nem tudod eldönteni, hogy igazat mond vagy sem. A legrosszabb, ha a férfi kihasználja azt, hogy a nő bízik benne, és ezzel próbálja manipulálni.

4, Bizonytalanság.

A nők egy párkapcsolaton belül szeretik biztonságban érezni magukat, ám ha ez nem kapják meg a partnerüktől, mert logikus és alap kérdésekre nem tudnak felelni, akkor rövid időn belül megelégelhetik a dolgot, és inkább szingliséget választják, mert az még mindig jobb, mint bizonytalanságban élni.

5, Elzárkózott viselkedés.

Elszomorító érzés, mikor egy férfi mindentől elzárkózik, még tulajdon kedvesétől is. Még akkor sem hajlandó kilépni a burok alól, mikor a szerelme a kedvére akar tenni. A legtöbb nő saját magát fogja hibáztatni, magában fogja keresni a probléma okát, pedig nem tettek semmi rosszat. A probléma a férfival van, aki nem képes megmondani a nőnek, ha már nem szereti. A nők hamar beleunnak ebbe a helyzetbe és inkább továbbállnak.

6, Ha ki van szolgáltatva a férfinak.

Régen a nők nagyon is ki voltak szolgáltatva a férfiaknak, hiszen ők voltak az aktív kenyérkeresők. A nőknek “csak” annyi volt a dolguk, hogy vezessék a háztartást és gyereket neveljenek. A mai világban már egyre kevesebb nő tudja elviselni azt az életet, ha anyagilag vagy érzelmileg teljesen ki van szolgáltatva partnerének. Nem tudnak olyan férfival élni, aki olyan mint az időjárás, vagy mindenen hisztizik, ami nem tetszik neki. Egy ilyen embertől minden életkedvük elmegy és inkább az egyedüllétet választják.

Hölgyek, egyetértetek ezzel?

Ezek is érdekelhetnek