2022 november 28 hétfő
KezdőlapEmberekEzt a modellt, tartják a legcsábítóbb nőnek 2019-ben. Eláruljuk, hogy miért gondolják...

Ezt a modellt, tartják a legcsábítóbb nőnek 2019-ben. Eláruljuk, hogy miért gondolják ezt így a szakértők.

-

Rengeteg olyan hölgy él a világon, aki nincs megelégedve a megjelenésével, mert hol a hasuk formája, hol az idomaik nagysága, hol a hátsójuk alakja nem megfelelő a számukra, vagy a tavalyi ruha már nem úgy áll rajtuk, ahogy régen és ez nagyon elszomorítja őket. A modern kor sem könnyíti meg a helyzetüket, hiszen a közösségi oldalak is tele vannak olyan fotókkal, amik tökéletes testalkatú nőket ábrázolnak. Ez pedig megint csak le tudj húzni őket az életről, mert hát melyik nő ne akarna a világ legvonzóbb és legcsábítóbb nője lenni? Ezt a címet birtokolhatja a 27 éves Olivia Culpo amerikai modell és szépségkirálynő.

Olivia évekkel ezelőtt megnyerte Miss Rhode Island USA versenyt, majd 2012-ben megnyerte a Miss Universe versenyt. Ami nem csoda, hisz a fiatal lány nagyon gyönyörű vonásokkal van megáldva.

Amikor egy interjú keretein belül az akkori versenyeiről kérdezték, azt válaszolta, hogy nagyon meglepődött mikor kimondták a nevét. El sem hitte, hogy ő nyert. Nagyon felnézett az összes többi lányra és össze is barátkozott velük.

Olivia egyébként azóta nagyon népszerű az Instagrammozók körében, ugyanis több, mint 4 millió ember követi a mindennapjait.

Szerencsére nincs hiány az új képekből, hiszen majdnem napi szinten tölt fel újabbnál-újabb épeket, amik fotózáson, nyaraláson készültek vagy épp a családjával tölt el egy nyugis hétvégét.

A legérdekesebb, hogy ez a fiatal lány nagyon tehetséges is, ugyanis gyönyörű szépen játszik csellón. Erről persze több videót is megosztott közösségi oldalain, amiket nagyon sok követője megnézett, sőt kommenteltek is mellé, hogy mennyire ügyesen csinálja.

Arról sokaknak nincs információja, hogy ennek a gyönyörű lánynak van-e szerelme vagy párja, mert Instagram oldalán például nem lehet látni olyan jellegű képeket. Ebből arra következtettek, hogy valószínűleg még szabad a szíve, amit bizonyára több férfi is meg szeretne hódítani.

Rendszeresen jár fesztiválokra, ahol mindig megfordulnak utána a férfiak, és bepróbálkoznak nála.

Oliviának nemcsak az arca szép, hanem alakja is nagyon formás és feszes.

Gyakorlatilag minden egyes ruha jól áll neki, bármit is vegyen fel. Hosszú lábait általában kiemeli ezért sokszor lehet őt látni rövidnadrágokban vagy miniszoknyákban.

Persze ezért az alakért sokat tesz, hiszen rendszeresen jár edzeni, odafigyel az étkezésére, és elkerüli az olyan ételeket melyek beindíthatnál nála a hízást.

Akármelyik képére nézünk csak a tisztaság, és a jólelkűség látszik rajta.

Annyit érdemes róla még tudni, hogy 4 testvére van, és csodálatos unoköcsivel büszkélkedhet. Amikor először fogta meg testvére gyermekét, annyira meghatódott, hogy elsírta magát.

Ebből is lehet tudni, hogy egy nagyon érzékeny és jószívű lány, akibe nagyon sok empátia szorult.

Te mit gondolsz róla? Szerinted is megérdemelte, hogy annak idején megnyerte a Miss Universe versenyt?

Ezek is érdekelhetnek