2022 július 5 kedd
KezdőlapEgészség"Fantasztikus vele az ágyban" - 37 év korkülönbség van kettejük között, de...

“Fantasztikus vele az ágyban” – 37 év korkülönbség van kettejük között, de nagyon szerelmesek egymásba

-

37 év korkülönbség van a pár között ez azonban egyáltalán nem akadályozza meg őket abban, hogy sikeres párként éljék az életüket. Az egyetlen zavaró dolog a sok gyűlölködő komment, amit kapnak.

A ma 24 éves Quaran McCain és a 61 éves Cherly McGregor 2012-ben találkoztak. A férfi ekkor még csak 15 éves volt. Grúziában egy gyorsétteremben dolgozott. A nő fia volt Quaran főnöke. Sokszor találkoztak, de ekkor még nem foglalkoztak különösebben egymással.

2020. november 11-én találkoztak újra. Ekkor egy közös TikTok videót csináltak, ami nagyon közel hozta őket egymáshoz. Végül egy pár lett belőlük. A férfi szerint ez a kapcsolat egészen a lelkükig hatol.

A 24 éves srác fiatalabb, mint a nő egyik gyermeke. Ez azonban egyáltalán nem zavarja őket. Cherly szíve és lelke nagyon fiatalos. Az is kiderült, hogy az ágyban fantasztikus kettejük között az összhang.

A lényeg, hogy mindketten boldogok. A médiának adott interjúban Cherly megjegyzi, hogy végre azt kapja valakitől, ami annyira hiányzott neki. Szeretet, megértést, együttérzést és türelmet.

“Soha mással nem volt még ilyen. Mindenkivel sokat veszekedtem, de Quaran végre tényleg törődik az érzéseimmel.”

Ez a hatalmas korkülönbség azonban sokaknak szúrja a szemét. A párnak rengeteg gyűlölettel kell szembenéznie. Az emberek nagyon csúnya dolgokat kommentálnak a videóik és képeik alá. Szerintük a fiatal srác csak a 61 éves nő vagyonára vágyik. Magyarán kihasználja őt.

Az internet népe szerint Cheryl kifejezetten csúnya és nem értik, hogy mit eszik benne Quaran. Egyesek zombinak hívják.

Mindezek azonban nem zavarják a párt. Szerelmük erősebb, mint valaha. Quaran és Cheryl nemrég eljegyezték egymást és hamarosan összeházasodnak.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ezek is érdekelhetnek