2022 december 8 csütörtök
KezdőlapEgészségFelajánlotta a 19 éves lánynak, hogy segít kereket cserélni. Néhány órával később...

Felajánlotta a 19 éves lánynak, hogy segít kereket cserélni. Néhány órával később már halott volt

-

Sok férfi még mindig képes lovagiasan viselkedni. Bizonyos szituációkban kell is. Ha egy nő bajban van, akkor azért a legtöbb férfi kicsit összekapja magát, hogy segíthessen. Nyilván ebben bízott a 19 éves lány is, de arra nem gondolt, hogy tragédia lesz belőle.

A 19 éves Mariana Brazzy az edzőteremből szeretett volna hazamenni, de észrevette, hogy az autójának a gumija leengedett. A tininek fogalma sem volt arról, hogy ilyen helyzetben mit kell tenni. Pillanatokkal később azonban rámosolygott a szerencse. Legalábbis azt hitte. Egy idegen lépett oda hozzá és felajánlotta segítségét a kerékcserében. A lány habozás nélkül beleegyezett. Az idegen kérésére átgurultak az út túloldalára és ott kezdett dolgozni a “mentőangyal”.

A lány még egy fotót is készített, melyet a barátjának küldött el azzal az üzenettel, hogy “vannak még igazi férfiak ezen a világon”.

Közben a családdal is tartotta a kapcsolatot telefonon. Egyszer csak azonban, megszakadt a vonal. A szülők azt hitték, hogy a lány telefonja lemerült, de gyanússá vált, hogy Mariannie nem tért haza aznap. Az aggódó család jelentette a 19 éves lány eltűnését a rendőrségen.

A rendőrség nagy erőkkel kezdett nyomozni a tini és a megmentője után. Nagy segítségükre volt a fotó, melyet a lány a barátjának küldött, közvetlenül az eltűnése előtt. Illetve egy térfigyelő kamera is működött az utcában.

Hét órányi intenzív kutatás után 100 kilométerrel arrébb találtak a 37 éves férfira. A kihallgatás során bebizonyosodott, hogy végzett a lánnyal. A rendőröket egy szeméttelepre vitte, ahol a holttestet elrejtette. A lányt megfojtotta.

A nyomozás során az is kiderült, hogy a lány gumiját a férfi engedte le, azzal a szándékkal, hogy majd felajánlja a segítségét. Ez azt jelenti, hogy előre kitervelt bűncselekményről van szó.

Rodrigo, az elkövető 2019. szeptember 25. óta ül börtönben. A világjárvány miatt nem tudták a tárgyalást megtartani, így jogerős ítélet csak most született.

Rodrigo Pereira Alves 40 évet kapott.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ezek is érdekelhetnek