2023 június 8 csütörtök
KezdőlapCeleb"Félelmetes a hasonlóság" - Szívszorító fotót osztott meg L.L. Junior

„Félelmetes a hasonlóság” – Szívszorító fotót osztott meg L.L. Junior

-

L.L. Junior tavaly augusztusban vesztette el kisfiát, Dávidkát, akit egy autós gázolt el Zuglóban. A kisfia halála feldolgozhatatlan mind a mai napig, de talán a rapper másfél hónapja született kislánya, Lili egy kis gyógyírt jelent a zenész számára. Junior nem adta el kislánya első fotóját a magazinoknak, mondván ő nem akart ezzel pénzt keresni. Így közösségi oldalán osztotta meg a jó hírt rajongóival, miszerint megszületett kislánya, mindenki jól van és nagyon boldogok.

9uWktkpTURBXy82MjViYWY2YTYzZDU3Y2Q2MGE4MTMzMzdjYWJkOTVlYS5qcGeSlQMAAM0Dpc0CDJUCzQOlAMLD
"Félelmetes a hasonlóság" - Szívszorító fotót osztott meg L.L. Junior

Azóta bizonyos időközönként újabb és újabb fotó került fel Junior közösségi oldalára Liliről. A kislány szépen fejlődik, a büszke apuka azonban most egy megdöbbentő felfedezést tett. A rapper félelmetes hasonlóságot vélt felfedezni megboldogult kisfia, Dávidka és újszülött kislánya, Lili között.

Szívszorító fotókat posztolt két gyermekéről, amiken valóban elképesztő a hasonlóság köztük.

1 3
"Félelmetes a hasonlóság" - Szívszorító fotót osztott meg L.L. Junior

„Félelmetes hasonlóság!!! Nem hiszek a reinkarnációban, A Jó Istenben hiszek, és a jóságban. Idáig azt hittem naiv férfiként, hogy minden kisbaba tök hasonló és csak pár év múlva látszanak tisztán a vonásaik. De most megdöbbenve látom, Lili (bal oldalon) mennyire hasonlít Dávidra, és hogy ő mennyire hasonlított rám” -írta Junior.

„Tudom, hogy most mindenki a halottairól emlékszik meg, de engedjétek meg hogy én az Élő Istent dicsérjem és ünnepeljük az életet, együtt, szeretetben, egy családként, jóságban.”

Íme a fotó, amit L.L. Junior tett közzé.

1.

Elképesztő a hasonlóság!

Ezek is érdekelhetnek