2023 február 8 szerda
KezdőlapTech & TudományFélelmetes módon próbált bosszút állni a feleségén. Súlyos baleset történt!

Félelmetes módon próbált bosszút állni a feleségén. Súlyos baleset történt!

-

Összeveszett a feleségével és úgy döntött, hogy megbünteti. Na de így???

Az eseményre szeptember 12-én kerülst sor Rybnik központjában. Egy Kia frontálisan ütközött egy teherautóval. Ez, így első hallásra nem valami szokatlan dolog, de a baleset körülményei azok! A helyszínelők álláspontja szerint a személygépkocsi vezetője szándékosan okozta a balesetet.

Az autót vezető férfi összeveszett a vele utazó feleségével. Bosszút akart állni rajta, ezért úgy döntött, kikapcsolja a légzsákot és balesetet okoz.

kep 2022 10 07 124722488
Félelmetes módon próbált bosszút állni a feleségén. Súlyos baleset történt!

A leletek azt mutatják, hogy egy Kia Ceed személygépkocsi vezetője szándékosan okozott balesetet. A férfi egy ponton a bal sávba kanyarodott, egy másik személygépkocsit előzött, majd jelentősen növelve a sebességet, egyenesen a szemből közlekedő Man teherautóba hajtott.

A férfi nem sérült meg súlyosan, de a vele utazó felesége igen. Jelenleg kórházban van. A nyomozók azt is megállapították, hogy a helyszínen nem voltak fékezésre utaló nyomok. Semmilyen kísérlet sem volt arra, hogy a balesetet elkerülje a KIA sofőrje. Egyértelmű, hogy szándékos volt. Ráadásul a légzsákot is kikapcsolták. A férfit már letartóztatták, és gyilkossági kísérlettel vádolják.

A Rybniki Kerületi Ügyészség emberölési kísérlet miatt indított nyomozást. Az ügyész azt gyanítja, hogy a személygépkocsit vezető férfi szándékosan okozta a balesetet. Az ok a házastársak közötti veszekedés volt.

A gyanúsítottként kihallgatott férfi a feltételezett bűncselekmény elkövetését nem ismerte el, és magyarázatot adott. Az ügyészség az eljárás jelenlegi szakaszában ezeknek a magyarázatoknak a tartalmát nem hozza nyilvánosságra

A férfi jelenleg börtönben van, három hónapra ideiglenesen letartóztatták.

Ezek is érdekelhetnek