2022 június 26 vasárnap
KezdőlapTech & TudományFeleségül ment az ex-pasijához, aki pár éve savat öntött az arcába. A...

Feleségül ment az ex-pasijához, aki pár éve savat öntött az arcába. A szülők őrjöngenek

-

Mi sem értjük az egészet… A pár kapcsolata 2019-ben megromlott. Van ilyen, és lesz is. Ettől nem dől össze a világ. A lány szakítani szeretett volna a fiúval, aki kijelentette, hogy ha az övé nem lehet, akkor másé sem lesz.

Ekkor pedig savat loccsantott a 20 éves lány arcába.

Berfin Ozek, a lány szörnyű sérüléseket szenvedett. A fájdalom leírhatatlan volt a számára. Egy életre elcsúfította volt barátja, a 23 éves Casim Ozan.

A férfit 13 év 6 hónapra ítélték.

A COVID miatt, azonban a törvények megváltoztak. A török fiú idő előtt elhagyhatta a börtönt. Kiszabadulása után felkereste egykori barátnőjét, aki megbocsátott neki és azóta már össze is házasodtak. Ehhez persze az is kellett, hogy egykori párja visszavonja a vádakat.

Az örömapa azt állította, hogy lánya a tudta nélkül ment férjhez. Hozzátette, hogy éveken át küzdött azért, hogy gyermeke feldolgozza az egész esetet és most úgy érzi, hogy mindez teljesen hiábavaló volt.

Casim egyelőre próbaidőn van.

Egyesek szerint azért könyörögte vissza magát a fiú a lányhoz, hogy ezzel kijátszhassa a büntetés-végrehajtást és előbb szabadulhasson. Az ügyvédek szerint, azonban a kettőnek nincs köze egymáshoz. Bár az incidens után a fiú szerelmes és bocsánatkérő üzenetekkel árasztotta el Berfint.

“Az, hogy megbocsátott neki, az egy dolog. Ettől függetlenül a fiúnak börtönben a helye. Ez a házasság hónapokon belül véget fog érni és szegény lánynak nem marad más, csak a brutalitás, amit átélt.” – mondta az egyik hozzátartozó.

“Nem érzem jól magam a négy fal között. Sok levelet írtunk egymásnak. Teljesen odáig vagyok érte. Szeretem őt és ő is engem.” – mesétle a fiú.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ezek is érdekelhetnek